Fill 1 Fill 1

Mis nooit meer een evenement met de Zwolse Uitagenda!

Group 10 17 maart 2022

Op 17 maart jl. is dé Uitagenda van Zwolle online gegaan. Op de Uitagenda tref je alle evenementen, activiteiten, exposities en tentoonstellingen die in de stad plaatsvinden. De Uitagenda is te vinden op de website van Zwolle Marketing op visitzwolle.com/uitagenda. Hiermee weet de bezoeker in 1 oogopslag wat er de aankomende periode te doen is in Zwolle. De Uitagenda is mogelijk gemaakt door de gemeente Zwolle.    

Bezoekers van de Uitagenda kunnen verschillende selecties maken, waarbij zij aangeven naar welke thema’s hun voorkeur uitgaat. Er kan geselecteerd worden op datum of soort activiteit. “Deze uitagenda is een mooie toevoeging die we de bezoekers kunnen bieden. Op basis van hun voorkeuren krijgen zij de gewenste informatie te zien. Een overzichtelijke tool waardoor je nooit meer een evenement, activiteit, expositie en/of tentoonstelling mist. Met deze uitagenda is een gekoesterde wens van de gemeenteraad uitgekomen’, aldus wethouder Monique Schuttenbeld.

Door het achterlaten van een e-mailadres en voorkeuren op visitzwolle.com/uitagenda ontvangen bezoekers via een nieuwsbrief hun gespecificeerde uitagenda.

Evenement aanmelden

Locaties in de stad kunnen via een formulier op de website visitzwolle.com hun activiteit of evenement aanmelden voor de Uitagenda. Locaties die op wekelijkse basis verschillende activiteiten aanbieden, zoals Hedon en Zwolse Theaters, worden automatisch vermeld op de Uitagenda.

Wellicht ook interessant

Nieuws
Twente Marketing wint prestigieuze content prijs in Amsterdam
Nieuws
Hanzejaar 2023 sluit af met creatief lichtprojectiefestival ‘Kleur de Hanze’
Contact
Fill 1