Het is zover: ik kom uit de kast!

Cindy Gelderman

Het is zover: ik kom uit de kast!

BLOG - Ik kan het niet langer voor me houden. Al die jaren, blij met wat ik heb, maar altijd nog die éne gedachte. Die wens. Hoe zou het zijn als...

...ik zou werken voor de Veluwe? Tuurlijk, Mijn hart ligt in Overijssel, waar ik geboren en opgegroeid ben. Maar mag ik niet van twee walletjes eten? Met de Veluwe als mijn Second Love. Stiekem moet ik toch bekennen dat dat een droom is, al sinds ik de IJssel overstak om op de Veluwe te gaan wonen.

Ik zie het al voor me. Zwoel kijken we elkaar in de ogen en zweren dat we niet zonder elkaar kunnen. We blijken een geweldig team. Jij, de marketingexpert, die weet waar de kracht van de regio ligt, en daar de mooiste marketingcampagnes voor weet op te zetten. En ik, de onderzoeker, cijferanalist en trendwatcher, die weet wat de consument wil, waar economisch gezien nog potentie ligt, en vooral: wat het effect van je prachtige campagnes is. Ik geef je antwoord op al je vragen: bereiken we onze doelgroep, zijn ondernemers tevreden en hebben we overheden achter ons staan? Alles zodat jij nog effectievere marketingcampagnes kan ontwikkelen en doen waar je goed in bent. Wát een toekomst hebben we voor ons, wij als droomkoppel!

Ik voel me opgelucht. Heerlijk om zo uit de kast te komen. Maar het spannendste komt nu pas: blijft het bij dromen, of... wordt mijn liefde beantwoord?

Voetnoot:
"Kennis en innovatie (voorheen KennispuntOost) heeft nooit onder stoelen of banken gestoken de ambitie te hebben ook buiten de provincie diensten aan te willen bieden. Cindy haar blog gaat in op die ambitie en beschrijft vanuit persoonlijk verlangen de kansen die ze ziet in bijvoorbeeld Gelderland. Die persoonlijke ambitie is een logische gezien haar GOBT verleden. Het blog beschrijft geen directe ambitie van MarketingOost om de organisatie ten behoeve van regio- en stadsmarketing in Gelderland over te nemen. De focus van onze organisatie ligt in het huidige werkgebied. Richting de consument is het in de toekomst denkbaar en wellicht wenselijk op nationaal en internationaal niveau de banden met omliggende werkgebieden aan te halen, zoals dat nu met Twente het geval is. Gelderland en Drenthe liggen daarbij voor de hand.”

Publicatiedatum: maandag 3 november 2014

Reageren?

Reactie plaatsen op dit artikel