Beerze Bulten ‘Beste camping van Europa’

Beerze Bulten ‘Beste camping van Europa’

Vrijetijdspark Beerze Bulten is door de ANWB verkozen tot ‘Camping van het jaar 2017’. Dit werd woensdag 11 januari 2017 bekend gemaakt op de Vakantiebeurs in Utrecht. 5-sterren camping Beerze Bulten krijgt de prestigeuze prijs uitgereikt in de categorie ‘mooiste camping voor gezinnen met kinderen (tot 12 jaar)’ Twee andere campings in het Vechtdal, Kampeerdorp De Zandstuve en Rheeze sprookjescamping De Vechtstreek vielen ook in de prijzen.

Een deskundige vakjury van campingexperts maakte tijdens het ANWB Campingdiner de winnaars bekend. Grote winnaar was De Beerze Bulten. Volgens het juryrapport van de ANWB: “Een gastvrije camping met zeer complete voorzieningen voor gezinnen. Het aantrekkelijke van deze camping is dat ze zich gevormd heeft naar haar omgeving: geen rechte straatjes of velden, maar fraaie plaatsen tussen of op de bulten van de Beerze.” Beerze Bulten behoorde als enige Nederlandse camping bij de 4 genomineerden, nadat gasten konden stemmen op een longlist van 10 Europese campings. 

  “Wij zijn erg vereerd met het winnen van deze prestigieuze prijs, het voelt als het winnen van de Champions League. Dit is toch wel de allermooiste prijs die je als kampeerbedrijf kunt winnen”, aldus Gerrit-Jan en Johanneke Hagedoorn, eigenaren van het vakantiepark die de prijs in ontvangst namen. “We ervaren dit als een bekroning van het werk en de inspanningen van alle medewerkers. Door te blijven investeren in onze faciliteiten en dienstverlening willen we ons onderscheiden en onze gasten een geweldig verblijf vol beleving bieden. Zo kunnen onze gasten vanaf het nieuwe kampeerseizoen van 2017 bijvoorbeeld genieten van het compleet vernieuwde overdekte speelparadijs het Giga Konijnenhol met onder andere nieuwe en innovatieve speelmogelijkheden, vier bowlingbanen en een vernieuwde horeca.”

 Familiecamping
Vakantiepark Beerze Bulten, gelegen in het Overijsselse Vechtdal, is een camping gericht op gezinnen met kinderen in de leeftijd tot 12 jaar. Naast de 580 kampeerplaatsen beschikt het park over ruim 60 glamping accommodaties, een Spa & Wellness center, diverse in- en outdoor faciliteiten gericht op dag- en verblijfsrecreatie en horeca. Beerze Bulten ontving onlangs het 5-sterren predikaat ‘ANWB Top Camping’ en is verkozen tot ‘Beste Glamping van Nederland 2016’. Het toonaangevende park uit Beerze wordt jaarlijks bezocht door ruim 100.000 gasten, voornamelijk uit Nederland, Duitsland en België. 

Vechtdal Overijssel
Sprookjescamping de Vechtstreek won de prijs voor beste Kids Vakantieaanbieder en Kampeerdorp De Zandstuve is uitgeroepen tot Glamping van het jaar 2017. Het Vechtdal mag met deze drie prijswinnende campings en  in totaal zeven 5 sterrencampings met recht  dé kampeerregio van Nederland genoemd worden.

Publicatiedatum: vrijdag 13 januari 2017