BN-er koppel Nicolette van Dam en Bas Smit ontdekken Overijssel op 13 en 14 april

BN-er koppel Nicolette van Dam en Bas Smit ontdekken Overijssel op 13 en 14 april

Vakantieboek “Nederland heeft Alles”

Nederlands bekendste BN-er koppel Bas Smit en Nicolette van Dam gaan een reisboek maken: Nederland heeft Alles. Hiervoor bezoeken ze de komende maanden alle provincies. Naast het boek delen ze hun belevenissen via hun eigen social media kanalen en op het Instagram kanaal van ‘Nederland heeft Alles’. Uiteraard wordt Overijssel ook aangedaan en wel op dinsdag 13 en woensdag 14 april. In deze twee dagen zullen ze van oost naar west heel Overijssel ontdekken. MarketingOost werkt met de BN-ers samen, om zo Overijssel van haar mooiste kant te laten zien .

Tips vanuit volgers voor “Nederland heeft Alles”
Via het social media account @Nederlandheeftalles kunnen volgers hun tips voor het bezoek aan Overijssel (en de rest van Nederland) geven. Bas en Nicolette hebben de afgelopen weken ook via hun social media kanalen, met een bereik van 2.8 miljoen unieke bezoekers per week, hun volgers gevraagd om zoveel mogelijk leuke tips aan te dragen. Een aantal van de doorgegeven tips gaan ze ondernemen in Overijssel. Uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen.

Vakantieboek “Nederland heeft Alles”
Bas en Nicolette reizen heel Nederland door voor input voor hun vakantieboek “Nederland heeft Alles”. Dit boek komt in juli uit, vlak voor de zomervakantie. Naast dit vakantieboek vol met ideeën voor doe-tips, eet-tips en slaaptips in Nederland, komt er ook een vakantie-doeboek voor kinderen. De belevenissen in Overijssel zijn vanaf dinsdag 13 april te volgen op het  Instagram kanaal van ‘Nederland heeft Alles’ en via de eigen social media kanalen van Bas (@bassmit) en Nicolette (@nicolettevandam1).   MarketingOost werkt mee aan de realisatie van het boek door samen te werken met het koppel en hen zo van de mooiste tips van Overijssel te geven. 

 Overijssel. Overheerlijk On-Nederlands
Wij hebben altijd al gezegd dat je voor een unieke ervaring niet naar het buitenland hoeft. In Overijssel vind je prachtige plekken die on-Nederlands mooi zijn, we hopen dat Bas en Nicolette ook die plekken ontdekken, maar ook de prachtige bekende(re) plekken die de provincie te bieden heeft.

Publicatiedatum: maandag 12 april 2021