Camping de Kleine Wolf als beste beoordeeld in Duitsland

Camping de Kleine Wolf als beste beoordeeld in Duitsland

STEGEREN – Camping de Kleine Wolf wordt, door Duitse campinggasten, als beste Nederlandse camping beoordeeld. 

CARAVANING (Europa’s grootste camping magazine) heeft, in samenwerking met het grote internetportal www.camping.info, een onderzoek uitgevoerd onder meer dan 2.000 geclassificeerde campings. In dit onderzoek werden de persoonlijke beoordelingen van de campinggasten per camping vergeleken en op basis hiervan werd een totaalscore per camping vastgesteld. De uitslag geeft een overzicht met de 15 door Duitsers als best beoordeelde Nederlandse campings, met camping de Kleine Wolf uit het Vechtdal als trotse winnaar!

Score van 4,9 op 5
De Kleine Wolf behaalt een score van 4,9 van de maximale 5 sterren.  In de top vier staan liefst drie campings uit Overijssel. Naast de eerste plek van de Kleine Wolf  staat Camping de Molenhof uit het Twentse Reutum op plek drie en camping de Papillon uit Denekamp op plek vier. Alle  bedrijven enorm gefeliciteerd met deze mooie erkenning!

De volledige uitslag en de originele publicatie is terug te vinden op https://www.caravaning.de/campingplatz/vorstellung/top-15-campingplaetze-niederlande/

Publicatiedatum: woensdag 2 mei 2018