CIRCO Track - aan de slag met circulair ondernemen

CIRCO Track - aan de slag met circulair ondernemen

Aan de slag met circulair ondernemen
Wil jij al geruime tijd aan de slag om jouw bedrijf te verduurzamen, maar weet je niet waar te beginnen en wat te doen? Meld je aan voor de CIRCO track en krijg handvatten om aan de slag te gaan. Het is een interactieve en praktijkgerichte CIRCO Track met begeleiding van experts. Je gaat gegarandeerd met een businesscase naar huis, om jouw bedrijf toekomstgerichter te maken.   Tijdens 3 interactieve en praktijkgerichte workshops ga je aan de slag met het vertalen van jouw businesskansen naar businesscases.   Je draagt hiermee bij aan de transitieopgave om zorgvuldiger met (schaarse) grondstoffen om te gaan. Bovendien is de mate van duurzaamheid binnen een bedrijf een steeds belangrijkere factor voor het aankoopgedrag van klanten.   In de vrijetijdsector   zijn actuele thema’s  onder meer:
Circulair bouwen en circulaire inrichting en hergebruik van constructiemateriaal en afval
Het tegengaan van water- en voedselverspilling en de zin en onzin van verpakkingsmaterialen

 Antje Kingma van Boerhoes volgde in 2019 de CIRCO track in en schrijft hierover:   "De track biedt een complete manier van  productontwikkeling voor je bedrijf.   De hele  keten komt in beeld.   Meest verrassend vond ik de aandacht  die ook gaat naar de omgeving   oftewel het  stukje keten buiten je eigen bedrijf.  Wat heb je nodig van anderen en welke keuzes daarin te maken. Leveranciers, aanvoer, afvoer, materiaal, belangen, verdienmodellen. Alles komt voorbij".

Samen met Ondernemershuis voor het Vechtdal, Kennispoort Regio Zwolle, Vechtdalgemeenten, Gastvrij Overijssel en CIRCO biedt MarketingOost/Vechtdal Marketing deze track aan voor een gereduceerd tarief. In de periode maart en april in 2020. Ons doel is om aanbodsinnovatie te stimuleren, aansluitend op trends en ontwikkelingen. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan bestemmingsontwikkeling van het Vechtdal en Overijssel. 

 Benieuwd wat het traject jouw bedrijf te bieden heeft?
Hier vind je meer informatie over de track en hier kan je je aanmelden. Aanmelden kan t/m 28 februari 2020. We vinden het leuk en leerzaam om de tracks bij deelnemers te organiseren. Als je dit leuk vindt, laat het vooral weten aan Anieke van Wijnen via avanwijnen@marketingoost.nl.

Kosten voor deelname
Dankzij subsidie van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat bieden we de volgende mogelijkheden:
- Deelname voor leden van MarketingOost: €400 excl. BTW  voor 2 personen
- Deelname voor niet-leden van MarketingOost: €500 excl. BTW voor 2 personen
De totale waarde van deelname inclusief subsidie is €2.000.  

Publicatiedatum: dinsdag 11 februari 2020