Congresbureau Regio Zwolle lanceert nieuwe website

Congresbureau Regio Zwolle lanceert nieuwe website

De website www.congresregiozwolle.nl  is vernieuwd! De site is een goede start van een veelbelovend jaar waarin de mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten in deze regio nog meer naar voren gebracht zullen worden.

Kitty Onder de Linden, Sales Manager Congressen van het Congresbureau, geeft aan zeer tevreden te zijn met de nieuwe site, die mede met ondersteuning vanuit het onderwijs is gerealiseerd: “De site heeft tot doel om de zakelijke boeker te inspireren en te enthousiasmeren om een bijeenkomst in de Regio Zwolle te houden. Een prachtige en veelzijdige regio met dynamische Hanzesteden en een waterrijke en natuurlijke omgeving. Unieke locaties waaronder theaters, klooster, een stadion en mooie hotels maken het aanbod compleet.“

Om bezoekers beter hun weg te laten vinden in het brede aanbod aan locaties en faciliteiten, zijn er enkele verbeteringen aangebracht. Een daarvan is de filterfunctie. Criteria als het aantal bezoekers, het aantal zalen en de ligging kunnen gespecificeerd worden met behulp van de filterfunctie op de pagina. Op deze manier worden er slechts locaties getoond die optimaal aansluiten bij de wensen van de opdrachtgever.

Naast een overzichtelijker ontwerp en verbeterd gebruikersgemak is de website nu ook geoptimaliseerd voor tablets en smartphones.

De eerste reacties van de ondernemers uit de regio zijn positief, aldus Luciën van de Veerdonk van Regardz: ”Grote verbetering met wat we hadden, top en ziet er fris uit!” en Kirsten den Hertog van IJsseldelta Center: ”Mooie, inspirerende site met goede foto’s en teksten!”

Bezoek de site www.congresregiozwolle.nl

Publicatiedatum: maandag 1 februari 2016