Congresregio Zwolle succesvol op EventSummit

Congresregio Zwolle succesvol op EventSummit

Tijdens het jaarlijkse EventSummit in Ahoy Rotterdam is Congresregio Zwolle succesvol vertegenwoordigd. Samen met 4 partners (Zwolse Theaters, Lumen Hotel & Events, Theater Buitensoos én Mooirivier Hotel & Congres) heeft Congresregio Zwolle zich door een opvallende stand op de kaart gezet.

 EventSummit

EventSummit is dé jaarlijkse (ééndaagse) beurs voor professionals uit de evenementenbranche. Met meer dan 600 exposanten, 30 sprekers en meer dan 6.000 bezoekers is EventSummit dé belangrijkste dag voor de evenementenindustrie.

 Congresregio Zwolle en partners

Tijdens het evenement is Congresregio Zwolle samen met de partners op een bijzondere manier in de spotlights gezet. In samenwerking met Bwefar Rental B.V. werden de locaties én Regio Zwolle door middel van projectie op banners rondom de beurs uitgelicht. Deze unieke vertoning trok op bijzondere wijze de aandacht van zakelijke congres- en eventplanners.   Naast de bijzondere projectie zijn er tientallen nieuwe leads, afspraken en bezoeken aan de locaties van Congresregio Zwolle gepland. Accountmanager Congresregio Zwolle Kitty Onder de Linden: “We hebben ons als Congresregio echt op de kaart gezet. We verwachten komend jaar weer veel nieuwe zakelijke bijeenkomsten in Zwolle te verwelkomen.”


 Regio Zwolle 

Congresregio Zwolle is onderdeel van Regio Zwolle: een licht bestuurlijk samenwerkingsverband tussen 22 gemeenten verspreidt over 4 provincies. Regio Zwolle heeft als doelstelling om in 2030 de 4e economische regio van Nederland te zijn én is bestempeld als één van de grootste groeiregio’s na de randstad.   Regio Zwolle onderscheid zich op thema’s als logistiek en e-commerce. Hierdoor is Regio Zwolle bij uitstek geschikt voor zakelijke evenementen en congressen rond deze thema’s.

 Op 20 maart vindt E-commerce Friday, een landelijk event voor E-commerce  professionals, plaats in Zwolle. Een toonaangevend event voor Congresregio én Regio Zwolle. Meer informatie over zakelijke congressen in Regio Zwolle én E-commerce Friday zijn te vinden via: www.congresregiozwolle.nl en www.regiozwolle.info.

Publicatiedatum: dinsdag 11 februari 2020