Lancering Verrukkelijk Vechtdal beleefkaart tijdens rood fruit seizoen bij RozemArrie

Lancering Verrukkelijk Vechtdal beleefkaart tijdens rood fruit seizoen bij RozemArrie

Wie de boer niet kent…

De meeste mensen kijken jaarlijks uit naar het rode fruit! Frisse bessen, zoete aardbeien, kersen en nog veel meer. Eén van de verrukkelijke producten van het Vechtdal. Lekker puur én dagvers van de teler of verwerkt in overheerlijke gerechten bij diverse horeca. Op donderdag 13 augustus is de nieuwe Verrukkelijk Vechtdal beleefkaart uitgereikt bij RozemArrie, zij zitten nu volop in het rood fruit seizoen. Gastvrouw Inge en Marianne van ‘De Boer als Gastheer’ hebben de beleefkaart in ontvangst genomen. De beleefkaart kaart is ontwikkeld, als onderdeel van de campagne Verrukkelijk Vechtdal, om de aandacht voor lokale, duurzame en gezonde producten vast te houden en daarmee seizoen te verlengen. Vooral in deze tijd! De beleefkaart is een middel om bewoners en bezoekers te verleiden de leukste smaakadressen en de herkomst van producten te ontdekken. * foto Harry Kruiper

 Smaakroutes, smaakadressen en recepten 

Met de nieuwe Verrukkelijk Vechtdal beleefkaart ontdek je de leukste smaakadressen, smaakroutes en de lekkerste recepten!  Heerlijk op pad, al fietsend, wandelend of met de auto langs de streekproducenten in het Vechtdal. Ontdek de ongekende smaken van het Vechtdal tijdens tussenstops en sluit de dag af met een heerlijke (streek)gerecht bij een van de restaurants. De beleefkaart is binnenkort verkrijgbaar via de Tourist Infopunten & Anjerpunten in het Vechtdal! Ondernemers kunnen de  beleefkaarten bestellen in de webshop van MarketingOost.

Smaak- en streekbelevingen in het Vechtdal

Veel vakantiegangers zijn de mooie plekjes in Nederland aan het ontdekken, zo ook in het Vechtdal waar volop rust en ruimte is. En juist ook veel ruimte voor smaak- en streekbelevingen bijvoorbeeld! Je fietst of wandelt tussen velden, weiden en bossen waar Vechtdal producten te vinden zijn die je dezelfde dag nog op je bord kunt proeven. Deze producten worden met liefde en zorg van grond tot mond gebracht. Juist in deze tijd is gezond eten van belang en lokale producten kunnen daar een bijdrage aan leveren We krijgen nog meer waardering voor lokaal, gezond en duurzaam eten. De smaakmakers van Verrukkelijk Vechtdal zijn trots op hun (lokale) producten en vertellen graag hun verhaal! Inge en Marianne benadrukken de interesse voor hun bedrijf. Marianne vertelt: “Veel nieuwe gasten zijn geïnteresseerd in ons verhaal en de herkomst van onze producten. En ook bewoners ontdekken al het lekkers dichtbij huis. Het zou mooi zijn als we deze aandacht met elkaar vast kunnen houden komende jaren.”

Verrukkelijk Vechtdal

Verrukkelijk Vechtdal biedt een rijk programma aan culinaire activiteiten, streekproducten, smaakarrangementen, kookconcepten en smaakroutes. Een samenwerking van verschillende partners: Vechtdal Boert Bewust, Vechtdal Producten, De Boer als Gastheer, diverse horeca en Vechtdal Marketing. Ontdek het culinaire aanbod uit het Vechtdal Overijssel en laat je smaakpapillen geprikkeld worden door al het verrukkelijks dat het Vechtdal samenbrengt. Verrassend, onverwacht en puur natuur. Kijk op www.verrukkelijkvechtdal.nl voor heerlijke recepten, smaakadressen, routes en arrangementen!

Publicatiedatum: vrijdag 14 augustus 2020