MarketingOost Symposium met prikkelende keynotes

MarketingOost Symposium met prikkelende keynotes

MarketingOost Symposium   I   Donderdag 7 november | Vliegveld Twenthe, Enschede

Toerisme en recreatie zijn continu in beweging. De afgelopen tien jaar groeit de sector sterk. Belangrijk om de groei vast te houden en in te blijven spelen op nieuwe ontwikkelingen en trends. Goed dus om als sector met elkaar in gesprek te blijven, elkaar te inspireren en te informeren. Daarom organiseert MarketingOost op 7 november een symposium voor alle stakeholders.

 Plenaire sessie met 3 prikkelende keynote sprekers
Na de opening door Roy de Witte, gedeputeerde Provincie Overijssel en een welkom van Evelyn Borgsteijn, directeur MarketingOost, staan er drie aansprekende keynote sprekers op het programma: Trendwatcher en psycholoog Herman Konings, auteur Jeremy Smith (Transformative Travel en Travel Congres 2020) en Signe Jungersted, voormalig Director of Development, Wonderful Copenhagen. Zij hebben inspirerende en actuele verhalen over onder meer trendverschuivingen, toekomstverwachtingen en duurzaam toerisme.

Workshops naar keuze en een regiobijeenkomst
Na de netwerklunch is er keuze uit een serie praktische en inspirerende workshops. Hoe benaderen we de Duitse, Vlaamse en Chinese gast? Gaan we in discussie over de arbeidsmarkt. Krijgen we inzichten over bestemmingsontwikkeling. Leren we hoe we het onbewuste brein online kunnen beïnvloeden, om maar een paar voorbeelden te noemen. Klik   hier  voor een overzicht van alle workshops. Na de workshops wordt er afgesloten met een regiobijeenkomst en een netwerkborrel. Bekijk het volledige programma van het MarketingOost Symposium hier.

Wij nodigen u van harte uit op donderdag 7 november in Hangar 11 op Vliegbasis Twenthe in Enschede. Klik hier om in te schrijven, en laat u verrassen!

Publicatiedatum: vrijdag 4 oktober 2019