Ontmoeten we we elkaar bij het PMPC - Symposium?

Ontmoeten we we elkaar bij het PMPC - Symposium?

Maandagmiddag 27 oktober vindt in het IJsseldelta Center het PMPC - symposium plaats. 

Elkaar inspireren, samen kansen zien, samen ideeën bedenken, samen innoveren, samen aan de slag, kortom samen ondernemen! Dat staat centraal tijdens het symposium voor toeristische ondernemers in Overijssel ‘Samenwerken verdient meer!’ op 27 oktober in Zwolle. De aftrap is om 13.30 uur in het IJsseldelta Center bij het PEC Zwolle Stadion. 

MarketingOost is een van de organiserende partners van deze bijeenkomst. U vindt ons de 27e op de cross-over markt. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om samenwerken en innovatie? Kom dan zeker even langs bij onze stand!

Programma

"Inspireren, ontmoeten en samenwerken"

Met wie kan ik samenwerken? Hoe zet ik een eerste stap? Waar moet ik allemaal aan denken? Hoe zet ik een goed concept in de markt? Hoe versterk ik mijn regio en andersom? En welke mogelijkheden biedt het PMPC-ontwikkelmodel om nieuwe diensten te ontwikkelen samen met een andere ondernemer of organisatie? Tijdens het symposium ‘Samenwerken verdient meer!’ komen al deze onderwerpen aan bod.

Het programma is divers, inspirerend, interactief en waarbij de samenwerking tussen toeristische ondernemers met partners uit de sectoren cultuur, sport, zorg en natuur voorop staat. Een vol programma met onder andere een inspirerend verhaal van Ralph Keuning. Als directeur van museum De Fundatie in Zwolle weet hij als geen ander wat de meerwaarde is van samenwerken in de regio. Verder geeft de Twentse storyteller Robert de Groot van Inc. Merkbeleving nuttige tips over hoe ondernemers succesvol kunnen innoveren dooranders naar zichzelf te kijken.

Verder die middag een toelichting op de kracht van regiomerken en de internationale toekomstvisie van het NBTC. Ook is er aandacht voor praktische informatie over de PMPC subsidies, toegelicht met het persoonlijke verhaal van PMPC-ervaringsdeskundigen als CuliCaravan en Natuurlijk Dineren. En natuurlijk is er ruimte voor het ontmoeten van nieuwe samenwerkingspartners op de cross-overmarkt. 

Kortom, het wordt een middag vol interactie, inspiratie, informatie, ideeën en ontmoetingen. Dat mag u niet missen! Tot de 27e !

Publicatiedatum: vrijdag 24 oktober 2014