Overijssel sterk vertegenwoordigd bij de Zoover Awards

Vierentachtig vakantie accommodaties genomineerd

Vanaf 4 juli tot en met 4 september bepaalt de consument welke accommodaties in september een Zoover Award in ontvangst kunnen nemen. Via de website www.zooverawards.nl kan gestemd worden op de ongeveer drieduizend genomineerden accommodaties verdeeld over veertien landen in acht categorieën. In de provincie Overijssel zijn vierentachtig vakantie accommodaties genomineerd.

De consument bepaalt wie er wint
Accommodaties die een gemiddelde van een 8 of hoger scoren op Zoover worden beloond met een nominatie voor de Zoover Awards.

Vanaf maandag kan de consument stemmen op zijn of haar favoriete accommodaties.  Een stem is gelijk aan het schrijven van een review. Vervolgens worden per categorie twee Awards uitgereikt: voor de populairste accommodatie met de meeste stemmen en voor de beste accommodatie met het hoogste waarderingscijfer. Het land met de hoogste gemiddelde score binnen alle categorieën wordt ook beloond met een Zoover Award.

Overijssel
Henk van Voornveld, directeur van MarketingOost, is tevreden over het hoge aantal ondernemers uit de provincie: "Er is door ondernemers in Overijssel hard gewerkt aan het innoveren van de vrijetijdssector. Ook de provincie heeft daar een goede bijdrage aan geleverd. Tel daarbij op dat Overijssel gewaardeerd wordt om haar gastheerschap, de persoonlijke aandacht voor de gast en de rust en ruimte, dan is het voor mij geen verrassing dat zoveel ondernemers uit de provincie genomineerd zijn."

 Kijk voor meer informatie en om te stemmen op www.zooverawards.nl

Publicatiedatum: maandag 4 juli 2016