Regiomonitor 2014 : u kunt nog meedoen!

Deze maand zijn de uitnodigingen verstuurd voor de Regiomonitor 2014. Bedrijven die actief zijn in de sector Toerisme & Recreatie in de provincie Overijssel of één van de Hanzesteden hebben een uitnodiging gehad voor het invullen van een korte vragenlijst.

Waarom bedrijvenonderzoek?
MarketingOost en het Twents Bureau voor Toerisme verrichten diverse (marketing)inspanningen om de Overijsselse regio’s op de kaart te zetten en de sector te versterken. Om effecten van deze inspanningen te meten, willen wij graag jaarlijks een actueel inzicht in de ontwikkelingen van de sector Toerisme & Recreatie. Input van bedrijven in deze sector is daarbij essentieel! Onderwerpen die in het onderzoek aan bod komen zijn onder andere capaciteit, bezettingsgraad, bezoekersaantallen, aanwezige voorzieningen enzovoorts.

Meedoen?
Dit kan nog tot en met zondag 5 april!

Geen uitnodiging ontvangen of inlogcode kwijt?
Behoort u tot de doelgroep, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Of u heeft een uitnodiging ontvangen, maar per ongeluk weggegooid? Dan kunt u een mail sturen naar Annemiek Riefel: a.riefel@marketingoost.nl. U krijgt dan zo snel mogelijk alsnog een e-mail met een link naar de vragenlijst.

 Resultaten
MarketingOost en het Twents Bureau voor Toerisme gebruiken de resultaten om marketinginspanningen in de regio’s nog beter en gerichter te kunnen inzetten. Uiteraard ontvangt u na afloop van het onderzoek een terugkoppeling van de belangrijkste resultaten.

Bekijk hier de resultaten over het jaar 2013

Uw deelname wordt enorm gewaardeerd. Alvast vriendelijk  bedankt!

Publicatiedatum: maandag 30 maart 2015