Regiomonitor 2015: u kunt ook meedoen!

Regiomonitor 2015: u kunt ook meedoen!

Begin april zijn de uitnodigingen verstuurd voor de Regiomonitor 2015. Bedrijven die actief zijn in de sector Toerisme & Recreatie in de provincie Overijssel of één van de Hanzesteden hebben een uitnodiging ontvangen voor het invullen van een korte vragenlijst.

Waarom bedrijvenonderzoek?
MarketingOost verricht diverse (marketing)inspanningen om de Overijsselse regio’s op de kaart te zetten en de sector te versterken. Om effecten van deze inspanningen te meten, maken wij jaarlijks een actueel overzicht van de ontwikkelingen in de toeristisch-recreatieve sector. Input van bedrijven in deze sector is daarbij essentieel! Onderwerpen die in het onderzoek aan bod komen zijn onder andere capaciteit, bezettingsgraad, bezoekersaantallen, aanwezige voorzieningen, enzovoort.

Meedoen?
Dit kan tot en met zondag 24 april.

Geen uitnodiging ontvangen?
Behoort u tot de doelgroep, maar heeft u geen uitnodiging ontvangen? Of bent u de uitnodiging kwijt? Stuur dan een email naar Cindy Gelderman: cgelderman@marketingoost.nl. U krijgt dan zo snel mogelijk een email met een link naar de vragenlijst.

Resultaten
MarketingOost gebruikt de resultaten om marketinginspanningen in de regio’s nog beter en gerichter te kunnen inzetten. Uiteraard ontvangt u na afloop van het onderzoek een terugkoppeling van de belangrijkste resultaten. Klik hier voor de resultaten van de vorige meting.

 Uw deelname wordt enorm gewaardeerd. Alvast vriendelijk bedankt!

Publicatiedatum: woensdag 6 april 2016