Symposium Samenwerken verdient meer!

Symposium Samenwerken verdient meer!

Het evenement voor de toeristische ondernemer van Overijssel

Als toeristische ondernemer kan een samenwerking met organisaties en ondernemers uit een andere sector heel interessant zijn. Maar wat levert het op? Met wie kunt u samenwerken? Hoe zet u een nieuw product in de markt? En welke handvatten biedt de provincie om deze samenwerking te stimuleren? Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens het symposium ‘Samenwerken verdient meer!’ op maandag 27 oktober vanaf 13.30 uur in het IJsseldelta Center in Zwolle.

Laat u inspireren en ontmoet!


Het symposium ‘Samenwerken verdient meer!’ is dé bijeenkomst voor alle toeristische ondernemers in Overijssel. Het wordt een ondernemende middag waarbij ook interessante samenwerkingspartners uit de sectoren cultuur, natuur, sport en zorg vertegenwoordigd zijn. Tijdens dit interactieve evenement kunt u op een laagdrempelige manier kennis maken met deze  organisaties op de speciaal georganiseerde de cross-overmarkt. Misschien loopt u hier uw ideale samenwerkingspartner tegen het lijf en worden de eerste innovatieve ideeën ter plekke geboren…

Verder kunt u zich deze middag laten inspireren door Ralph Keuning. Als directeur van museum de Fundatie weet hij als geen ander wat de meerwaarde is van samenwerken in de regio. En de Twentse marketingspecialist Robert de Groot van InC. Merkbeleving geeft nuttige tips over hoe u als ondernemer succesvol kan innoveren. Maar wij praten u ook bij over de subsidiemogelijkheden voor PMPC’s en vertellen ervaringsdeskundigen van CuliCaravan en Natuurlijk Dineren hun persoonlijke verhaal over unieke samenwerking. En natuurlijk is er alle ruimte voor ontmoeten, kennismaken en inspiratie delen! Het volledige programma volgt binnenkort.

Meld u nu online aan

U bent van harte welkom op maandag 27 oktober. Wilt u hierbij ook aanwezig zijn? Meld u dan zo snel mogelijk aan via dit aanmeldformulier en wees verzekerd van uw deelname.

 Tot 27 oktober!


EXTRA: Ontmoetingen op de cross-overmarkt

Op deze cross-overmarkt ontmoeten de toeristische ondernemers en interessante toekomstige samenwerkingspartners uit de sectoren natuur, sport, cultuur en zorg elkaar. Speciaal voor deze ‘cross-over partners’ biedt de provincie Overijssel een standruimte aan op deze markt om zich te presenteren aan de toeristische ondernemers, contacten te leggen en eerste ideeën uit te wisselen.

Deelnemen aan de cross-overmarkt?
Ook u kunt onderdeel zijn van deze cross-overmarkt op 27 oktober en laten zien wat u doet, voor welke doelgroep(en) u producten en/of diensten aanbiedt en waar samenwerkingsmogelijkheden met de toeristische sector liggen. Lijkt het u interessant een grote groep ondernemers uit Overijssel te ontmoeten en wilt u graag een stand op deze cross-over markt tijdens dit symposium? Vul dan hier het aanmeldformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Deelname is gratis en natuurlijk kunt u ook deelnemen aan het gehele programma. 

Deze bijeenkomst organiseert provincie Overijssel samen met haar partners Saxion Hogescholen, Twents Bureau voor Toerisme,  MarketingOost en Kamer van Koophandel.

 

Publicatiedatum: maandag 22 september 2014