Update Global Travel Trade Show

Update Global Travel Trade Show

Van 8 t/m 11 oktober ontvangt Oost Nederland 100 internationale touroperators. Deze touroperators komen naar Nederland op uitnodiging van het NBTC (Holland.com). Doel is locaties uit onze regio op te laten nemen in de brochures van deze touroperators. Focus ligt daarbij met name op de Duitse touroperators.

Op 8 oktober worden de gasten ontvangen in Lumen (Zwolle). Deze eerste dag staat in het teken van Zwolle ontdekken. We laten ze de Sassenpoort zien, het Vrouwenhuis, een vaartochtje over de gracht, de Grote Markt, de Nieuwe Markt, de mooie straatjes in het Celekwartier, de Peperbus, de catacomben, de Schepenzaal. Vervolgens bezoeken we Museum de Fundatie na sluitingstijd voor een exclusieve rondleiding en krijgen we een walking dinner bij Waanders in de Broeren.

9 oktober staat in het teken van meet and greets met het Nederlands toeristisch aanbod. Het Rijksmuseum, de Keukenhof, Madurodam, ze komen allemaal naar Zwolle om contracten te sluiten met de touroperators. Vanuit MarketingOost voeren wij de gesprekken om onze Hanzesteden (waaronder Zwolle) onder de aandacht te brengen. ’s Avonds organiseert het NBTC een exclusief Grand Diner in de Grote Kerk.

Omdat Zwolle te klein is voor een touroperator om als meerdaagsbezoek op te nemen in zijn programma, zijn we een samenwerking aangegaan met Giethoorn, de Veluwe en Drenthe. Samen kunnen we een aantrekkelijk programma bieden dat voor een touroperator commercieel interessant is. Bij touroperators moet je niet alleen denken aan busvervoerders. Het betreffen ook individuele reizen, online touroperators, reisbureaus etc.

Publicatiedatum: dinsdag 26 juni 2018