Wat is het 'meest maatschappelijke uitje' van 2016?

Voor het zesde jaar op rij organiseert ANWB de verkiezing van ‘Leukste uitje van Nederland’. Naast de publieksprijzen voor het ‘Leukste landelijke uitje’ en ‘Leukste provinciale uitje’ kent ANWB sinds 2015 ook een prijs toe aan het ‘Meest maatschappelijke uitje’. In 2015 werd wijngaard Hof van Twente in Bentelo uitgeroepen tot winnaar in deze categorie en ontvingen alle zeven genomineerden hulp van ANWB vrijwilligers om samen te werken aan de door de genomineerden gestelde hulpvraag.

 Het Meest maatschappelijke uitje is dé prijs om u te profileren als een maatschappelijk betrokken, onderscheidende en aantrekkelijke aanbieder van uitjes binnen de vrijetijdsbranche. Tevens willen we met deze prijs de branche inspireren haar maatschappelijke gezicht te tonen.

Maatschappelijke ontwikkelingen in de vrijetijdsbranche
Met de verkiezing van het ‘Meest maatschappelijke uitje’ geeft ANWB een positieve stimulans aan veelbelovende, maatschappelijke ontwikkelingen binnen de vrijetijdsbranche. Daarmee ontstaat indirect toegevoegde waarde voor de  samenleving en wordt voor iedereen de sociale kant van Nederland zichtbaar en duidelijk.

De winnaar voert één jaar lang de titel ‘Meest maatschappelijke uitje van 2016’ van Nederland en krijgt in die zin redactionele en promotionele aandacht op het Land van ANWB en in andere communicatiekanalen van de ANWB.

 De verkiezing van vorig jaar leert dat het genomineerd zijn voor en/of het winnen van deze prijs een duidelijke spin-off heeft op het aantal bezoekers en samenwerkingsverbanden. Dus, aarzel niet en stuur uw uitje in. Dat kan tot en met 15 januari 2016.

(inschrijfformulier volgt z.s.m.)

Publicatiedatum: maandag 28 december 2015