Wie nomineer jij dit jaar voor de Vechttrofee?

Wie nomineer jij dit jaar voor de Vechttrofee?

Net als de afgelopen acht jaar wordt  voor 2017 de ‘De Vechttrofee’  uitgereikt aan een persoon of organisatie die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor het Vechtdal. De prijs kan uitgereikt worden aan zowel inwoners van het Vechtdal als aan niet-inwoners. Ook dit jaar is Vechtdal Marketing weer op zoek naar de persoon of organisatie die volgens inwoners, ondernemers en betrokkenen de Vechttrofee moet winnen.

Stemmen
Mensen en/of organisaties die de trofee verdienen, kunnen genomineerd worden. Dat kan door een mail met naam en motivatie te sturen naar avanwijnen@vechtdalmarketing.nl of per post naar Vechtdal Marketing, Zeesserweg 5, 7731 BG Ommen. Nomineren kan tot en met vrijdag 22 december. Vechtdal Marketing selecteert uit alle inzendingen een top drie. Deze genomineerden zullen via social media en regionale nieuwsbladen bekendgemaakt worden, zodat er gestemd kan worden.

Vechtdal Ambassadeurs
In 2016 won Wim Borst de Vechttrofee. Wim Borst is als vrijwillig coördinator en penningmeester al vijftien jaar actief voor de Vechtdal Fiets- en Wandelvierdaagse. Hij verzet ongelofelijk veel werk voor de organisatie van de vierdaagsen in Vechtdal Overijssel. Tevens stuurt hij de vijftig vrijwilligers van het ANWB Mentorkorps aan gedurende de vierdaagse. Daarnaast is hij een echte Vechtdal ambassadeur met een gedegen kennis over route structuren in ons gebied en is hij een goede contactpersoon naar de ANWB toe. Eerdere Vechtdal ambassadeurs waren Ans Naber, Nico Arkes, Margé Hans, Johan Drenth, Edwin Evers, René Jansen, Simone Koggel en Jack van der Boon. Zij zijn ook onderscheiden met de Vechttrofee voor hun inzet voor de promotie van het Vechtdal.

Vechtdal Overijssel…alle tijd!

Daar waar rust en ruimte door het landschap stromen. Waar het leven voortkabbelt in hetzelfde tempo als het water van de Vecht. Dat is Vechtdal Overijssel. Hier vind je het nog: alle tijd voor jezelf en voor elkaar. Het aanbod varieert van (ANWB) topcampings, vakantieparken en luxe logiesverstrekkers tot passievolle horeca en streekproducenten. Bovendien is Vechtdal Overijssel dé buitenspeelregio nr. 1 van Nederland. Het Vechtdal biedt je de mogelijkheid om tot rust te komen, tijd met elkaar door te brengen en bewust te genieten. Meer ins&outs: www.vechtdaloverijssel.nl

Publicatiedatum: woensdag 22 november 2017