Zwolle Marketing is trotse sponsor van de 1e Zwolle Pride

Zwolle Marketing is trotse sponsor van de 1e Zwolle Pride

Zwolle Marketing  is trotste sponsor van de 1e Zwolle Pride. Als sponsor en partner ondersteunen wij de Zwolle Pride omdat we geloven in gelijke rechten voor iedereen.   Esmée Pater, Zwolle marketing: “Vanuit Zwolle Marketing ondersteunen we de Zwolle Pride op diverse vlakken. Van uitingen op grote borden rond de Zwolse ringweg, tot promotie via social media en in trein-en busvervoer van en naar Zwolle. Als Zwolle Marketing vinden we het belangrijk om een signaal af te geven naar de LGBTI community: iedereen is welkom in Zwolle.”

 Zwolle Pride wordt dit jaar voor het eerste georganiseerd. Van 29 augustus tot en met 1 september staat Zwolle in het teken van pride. Zwolle Pride wil blijvend aandacht vragen voor mensenrechten in het algemeen en de acceptatie en emancipatie van LHBTI’ers in het bijzonder.

 Zwolle pride is een groot feest én tegelijkertijd een indrukwekkend pleidooi. In lijn der verwachting komen duizenden bezoekers naar Zwolle om het 4 dagen durende evenement bij te wonen. Een evenement waar een scala aan kleine en grote optredens en bijeenkomsten worden georganiseerd op het gebied van kunst, cultuur, sport, religie, educatie, voorlichting, dans, theater en uiteraard uitgaan.

 Het hoogtepunt van Zwolle Pride is de City Parade, dwars door de historische binnenstad van Zwolle, waar amusement en inhoud samenkomen tot een bruisend en kleurrijk spektakel.

Publicatiedatum: donderdag 22 augustus 2019