MarketingOost Pers&PR

Wij helpen je graag op weg bij  een bezoek aan  Overijssel of ons werkgebied.   Pers&PR van MarketingOost beantwoordt alle relevante persvragen en helpt graag op weg bij een persbezoek aan Overijssel  of de deelregio's Weerribben-Wieden, Twente, Hanzesteden, Regio Zwolle, Vechtdal Overijssel of Salland.  Onze doelmarkten zijn Nederland, Duitsland en Vlaanderen. Wij  maken graag kennis met  (reis)journalisten, bloggers of influencers  en  gaan graag in gesprek als we een match zien na een korte kennismaking.   

Beeldbank   

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Op zoek naar goed toeristisch beeldmateriaal van Overijssel?  Neem dan een kijkje in  de beeldbank.    Hier zijn representatieve foto's te vinden in highres  kwaliteit voor drukwerk en in lowres kwaliteit voor online publicaties.   De foto's zijn gratis te downloaden  maar lees goed de spelregels door  t.a.v.  bronvermelding/credits van de fotograaf.   

Een kijkje nemen in de beeldbank  

Perscontact    

 Neem contact met ons op  als  je verder geholpen wilt worden bij de totstandkoming van een persreis, artikel,  publicatie of video:

Vera Doornhegge en Gertrude van Keulen, marketingadviseurs Pers&PR
T    +31 (0)38-4216798 
E     PR@marketingoost.nl

Zakelijke markt

Voor de zakelijke markt kun je een kijkje nemen bij   Congresregio Zwolle    en   Congresregio Twente  of contact opnemen met:

Congresregio Zwolle, Kitty Onder den Linden
T    + 31 (0)38-4216798
M   06 - 30 47 75 41 
E      info@congresregiozwolle.nl     

Voor vragen t.a.v. corporate   communicatie   is Gertrude van Keulen   bereikbaar via   gvankeulen@marketingoost.nl   of M 06-30 99 00 51.

Hollandpromotie

 Wil je als journalist of redactie meer weten over NBTC en hun visie en strategie wat betreft toerisme in Nederland? Of  is er interesse om beeldopnamen te maken of een interview te houden met een expert? Neem dan contact op met 

NTBC, Communicatie & PR-adviseur   Elsje van Vuuren  
T    + 31 (0)70-37 05 283  
M    06-1138 8374
E       evanvuuren@holland.com