Website Regio Zwolle

Website Regio Zwolle

Aanleiding

De Regio Zwolle is een economische toplocatie in Nederland. Weet iedereen dat? Nog niet. Daar moet verandering in komen!

Doel

Het vergroten van de bekendheid van de Regio Zwolle en het creëren van een online platform waar de 4 O's (Ondernemers, Overheden, Onderzoek en Onderwijs) gepresenteerd worden.

Actie

Voor de Regio Zwolle is  een geheel nieuwe website ontwikkeld, www.regiozwolle.info Op de website staat het meest recente nieuws over deze economische toplocatie. De Regio Zwolle kent bovendien succesvolle ondernemers, die kunnen aantonen dat zij zich daadwerkelijk onderscheiden van hun concurrenten. Bovendien wordt het 'merk' Regio Zwolle geladen, ondermeer door de populaire whiteboardanimatie "De Zwolse Kracht". Zo willen we heel Nederland (en ook daarbuiten) overtuigen van de kracht van de Regio Zwolle.

Resultaat

De website van Regio Zwolle is gelanceerd medio mei 2014. De website is in de eerste vier maanden meer dan 11.000 keer bezocht. Daarnaast heeft de website zich in korte tijd weten op te werken naar een top3 positie in de zoekresultaten van Google.

Project afbeeldigen

Website Regio Zwolle
Website Regio Zwolle