Twente

Twente

Twente Marketing, onderdeel van MarketingOost, is verantwoordelijk voor het vermarkten van toeristisch Twente. We doen dit in nadrukkelijke samenwerking met (toeristisch/recreatief) bedrijfsleven, VVV's/TTI's, ondernemersverenigingen, evenementenorganisatoren, cultuur-en natuurpartijen, gemeenten en Provincie Overijssel. Met onze activiteiten vergroten we de bekendheid van Twente, wat moet leiden tot meer bezoekers, die langer blijven en meer besteden.

Gastvrij Twente

Bij de uitvoering van onze werkzaamheden trekken we samen op met ondernemersinitiatief ‘Gastvrij Twente’. Gastvrij Twente kan gezien worden als een soort Raad van Advies van Twente Marketing en bestaat uit de volgende personen:
Jan Bakker- voorzitter
Bert van der Maat – ’t Mölke/Recron
Jerry Blekkenhorst – De Zandstuve/Koninklijke Horeca Nederland
Richard van den Hoeven – Hotel Lansink/Hoteloverleg Twente (HOT)
Alex Wassink – De Papillon/Camping Bungalow Overleg Twente (CBOT)
Wout Nieuwenhuis – Landschap Overijssel
Marion Vorkink- adviseur namens Regio Twente

Voor de pers

Wij bieden graag onze kennis en expertise aan voor een blog, vlog artikel of reportage. Hiervoor neemt u contact met ons op via twente@marketingoost.nl, tel: 06-51200350 (Quirine ter Haar) of komt u een keertje langs. Want een echt goed beeld van ons gebied krijgt u pas als u er zelf geweest bent.

Voor ondernemers

Twente Marketing werkt nadrukkelijk samen met ondernemers bij de uitvoering van haar activiteiten. Wilt u samen met ons verkennen wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via twente@marketingoost.nl of tel 06-51200350 (Quirine ter Haar).

Download de facts & figures van Twente Marketing