Schademeldingsformulier

Schade gezien? Meld het ons!

Wij doen ons uiterste best om goede en betrouwbare fiets- en wandelnetwerken te onderhouden. Toch kan het gebeuren dat u bijvoorbeeld een omgevallen routepaaltje of een beschadigd informatiepaneel tegenkomt, of ergens een routebordje mist. Zulke schades horen wij graag van u, zodat wij de situatie snel kunnen herstellen. U kunt uw melding op verschillende manieren aan ons doorgeven. Alvast bedankt!

Schademeldingsformulier

Om welk netwerk gaat het?


Geef a.u.b. zo duidelijk mogelijk aan waar de schade is, zo mogelijk met straatnaam, plaatsnaam en/of gebiedsaanduiding
Op welk fietsknooppunt of wandelkeuzepunt?
Op de route van knooppunt .. naar ..
Op welke LF-route, welke Law/streekpad?
Op welke (kleur) wandelroute?
Wat is er mis?
Hoe kunnen wij u bereiken (mail/tel.) als wij nog vragen hebben?
Heeft u een foto van de schade/melding?

U kunt schademeldingen ook telefonisch aan ons doorgeven. Het nummer is 06 - 41 42 16 70. U krijgt dan een antwoordapparaat te horen, dat u zal vragen om zo duidelijk en gedetailleerd mogelijk de melding in te spreken. Via datzelfde telefoonnummer kunt u ook een SMS of WhatsApp-bericht aan ons sturen. Indien mogelijk, stuurt u dan een foto mee met de melding. 

Heeft u een melding over het fietsroutenetwerk? En geeft u de locatie van de melding liever op een kaart aan? Dan kunt u gebruik maken van het landelijke meldsysteem 'Bordje weg' van het Fietsplatform. Via dezelfde link kunt u ook de app van 'Bordje weg' downloaden. Hiermee kunt u met uw smartphone ter plekke eenvoudig een melding doorgeven over het fietsroutenetwerk.