Verslingerd aan Salland
Tussen de rivier de IJssel en Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug ligt een uniek vakantiegebied: Salland! Een authentiek stukje Nederland waar het goede bewaard is gebleven met een geheel eigen charme en karakter. De regio Salland omvat het grondgebied van de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte, Hellendoorn en Rijssen-Holten.

Eigen charme en karakter

In Salland is het goede bewaard gebleven met een geheel eigen charme en karakter. De regio kenmerkt zich door een grote mate van gastvrijheid, authenticiteit, en een rijkdom aan cultureel erfgoed. Het is een fiets- en wandelregio bij uitstek, die een combinatie biedt van stad (Deventer) en veelzijdig platteland, met ook nog eens een afwisselende natuur: van IJssel tot Sallandse Heuvelrug met daartussen het pure, vitale en kleinschalige platteland met veel rust en ruimte.

Salland Marketing zet zich in om de zichtbaarheid en vindbaarheid van Salland te vergroten. Onze drie kerntaken zijn: branding, aanbodontwikkeling en gastheerschap. Hierbij werken we samen met overheden, ondernemers, branche- & natuurorganisaties en onderwijsinstellingen.

Gebiedsmanager a.i.
Inge Hendriks
0570 - 60 00 29
Hanzelaan 351 8017 JM Zwolle

Relevant nieuws

Nieuws
Lancering 7 nieuwe Slinger van Salland fietsroutes
Onderzoek
#3: Steenwijkerland en Sallandse Heuvelrug en de pilot Monitor Bezoekersstromen
Contact
Fill 1
Niks missen?Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

En wij houden je op de hoogte van de het laatste nieuws uit de regio.