Alle tijd, alle ruimte
Een plek waar het leven puur en ongecompliceerd is. Waar mensen naar elkaar omzien en je nog spontaan begroeten. Een gebied dat zich uitstekend leent voor een stevige wandeling, een fietstocht of voor een avontuur in de wildernis, waar je het gave gevoel van écht buitenspelen beleeft. Dat is het Overijssels Vechtdal.

Bourgondisch genieten

Van Zwolle via Dalfsen en Ommen tot de Duitse grens, de gemeente Hardenberg. Vooral bekend om zijn familiecampings, pretparken, buiten spelen. Twee wandelgemeentes, een enorm wandel- en fietsnetwerk, streekproducten en de Vecht zorgen daarnaast voor bourgondisch genieten. Ook het goed verborgen Reestdal met zijn smakende streekproducten niet vergeten!In het Vechtdal Overijssel vind je de tijd die je jezelf en elkaar graag gunt. Nergens anders is alles er zo op gericht om je weer tot rust te laten komen en echt te genieten.

Een goed functionerende regiomarketingorganisatie is van groot belang voor de stad, de regio en de bedrijven die er gevestigd zijn. Samen maken we het Vechtdal aantrekkelijker voor bewoners, bezoekers, bedrijven en benutters. Met onze inspanningen leveren we een positieve bijdrage aan de regionale economie, ruimtelijke kwaliteit en welzijn.

Gebiedsmanager
Rolf Halverhout
0529 - 46 21 38
Grote Voort 247 8041BL Zwolle
Contact
Fill 1