Fill 1 Fill 1

Congresregio Zwolle pitcht 6 diverse locaties voor zakelijke bijeenkomsten 

Group 10 1 juli 2024

Zwolle laat zich vandaag in de kijker spelen bij vijftig landelijke eventmanagers en meetingplanners. Met als doel zakelijke boekers de mogelijkheden van Zwolle en buitengebied voor bijeenkomsten te laten ervaren. Samen met expert Linda op Locatie is er een aansprekend programma samengesteld. De deelnemers bezoeken ‘hidden gems’, gaan in teamverband het water op en bekijken theatrale kunst. Ook ondergaan ze een unieke experience om zich ‘op te laden’ en worden ze culinair in de watten gelegd.

De samenwerking met locatie-ervaringsdeskundige Linda op Locatie bij het samenstellen van het programma is bewust gezocht. Linda: “Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht.” Na een ontvangst- en netwerkmoment onder leiding van moderator Jomark Kool in de Nieuwe Buitensociëteit staan een Drakenbootrace in teamverband en een culinaire lunch bij Mooirivier op het programma. In de middag wordt er taart gegeten in de boomgaard van een Havezate en een aanmoedigingsspel gespeeld. Gevolgd door een teaser voor het Recharge project, bij Lumen Hotel & Events, om jezelf weer op te laden. Daarna staan in Schouwburg Odeon jonge theatermakers in de spotlights en vindt  in de Spiegel een unieke dansvoorstelling plaats en een van de letterlijke hoogtepunten is een BBQ op rooftopterras met panoramaview op Zwolle. Er wordt afgesloten met een boottocht op de stadsgrachten.
Compact, culinair en creatief aanbod en goed bereikbaar 
Congresregio Zwolle is sinds 2010 een ervaren meeting- en netwerkpartner in Zwolle en omgeving. De stad is compact, culinair en creatief en in een uurtje te bereiken via een rechtstreekse treinverbinding vanaf Amsterdam en Utrecht. Met de ontvangst van deze meetingplanners zet Zwolle zich landelijk in de spotlights als aantrekkelijke bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Kitty Onder de Linden van Congresregio Zwolle: “Ik ben trots om zoveel landelijke meetingplanners in Zwolle te mogen ontvangen! Zakelijke bijeenkomsten zijn een interessante markt met hoge bestedingen en congressen dragen bij aan kennisdeling en het imago van de stad.” Deelnemende partners van de site-visit zijn Lumen Hotel & Events, Hotel Mooirivier, Nieuwe Buitensociëteit Zwolle, Havezate den Alerdinck, Zwolse Theaters, Hiawatha Actief, Today is Amazing, bureau Blue Luna en Delic Music.

Wellicht ook interessant

Nieuws
Beweeg- en Beleefkaart voor bewoners en bezoekers
Nieuws
Twente kaapt bezoekers weg van het drukke Schiphol deze zomer
Contact
Fill 1