Zwolle heeft ambitie!
/usr/www/users/markel/wp-content/uploads/2021/08/Zwolle-Pelserbrugje-©MarketingOost-scaled-aspect-ratio-1600-900-scaled.jpg
Zwolle heeft ambitie! De hoofdstad van Overijssel kent een rijke Hanzegeschiedenis. Het ondernemende karakter is altijd gebleven, zowel in de stad als de regio. Met de ambitie om de vierde economie van Nederland te worden, investeren stad en regio volop om een aantrekkelijke regio te zijn voor bewoners, studenten, (zakelijke) bezoekers en bedrijven.

Stad en Regio Zwolle

Zwolle Marketing zet zich in voor het vermarkten van het merk Zwolle met als pijlers binnenstad, economie en onderwijs. Samen met diverse externe partijen, waaronder 22 gemeenten en vier provincies, realiseren wij een eenduidige profilering van Zwolle als groeiregio. Dat doen we met communicatie gericht op bezoek aan de binnenstad en potentiële studenten.

Het zakelijk toerisme faciliteren we met  Congresregio Zwolle, dat kosteloos adviseert en faciliteert voor organisatoren van evenementen en congressen. En met de brede economische Regio Zwolle richten we ons op professionals, bedrijven en investeerders, ter versterking van het vestigingsklimaat.

Gebiedsmanager
Alida Hilberdink
038 - 42 13 844
Grote Voort 247 8041BL Zwolle
Contact
Fill 1