Ontdek Nederland in het klein
Historische steden, eeuwenoude waterwegen en unieke polders, dat is wat de IJsseldelta te bieden heeft. De IJsseldelta ligt aan de monding van de IJssel. Het bijzondere gebied wordt omringd door de drie Hanzesteden Zwolle, Kampen en Hasselt, tapijtstad Genemuiden en watersportparadijs Zwartsluis. In het midden van de IJsseldelta ligt Nationaal Landschap IJsseldelta met daarin één van de oudste polders van Nederland.

Cultuur, water en natuur

In de IJsseldelta vind je een unieke combinatie van cultuur, water en natuur binnen een straal van 30 kilometer. Ontdek de eeuwenoude Hanzegeschiedenis in combinatie met varen, fietsen en wandelen.

In de IJsseldelta stimuleren we ondernemers en gebiedspartijen om aanbod te ontwikkelen dat aansluit bij de wensen en behoeften van bezoekers en bewoners. Daarnaast ontwikkelen we samen met ondernemers arrangementen en brengen we het gebied met regiomarketing onder de aandacht van bezoekers. Hiermee bereiken we dat er meer bezoekers naar de IJsseldelta komen, die zorgen voor meer bestedingen. Zo draagt IJsseldelta Marketing bij aan een duurzame ontwikkeling van de lokale economie.

Gebiedsadviseur
Miranda van der Wolf
038 - 468 66 59
Grote Voort 247 8041BL Zwolle
Contact
Fill 1