Aan de slag met de marketing van jouw regio of bedrijf? Nieuwsgierig naar inzichten om het aanbod of de regio mee verder te ontwikkelen? We delen graag onze tips & tools. Van promotiemateriaal tot feiten & cijfers en bijeenkomsten.
Webshop voor promotiemateriaal

MarketingOost beschikt over een webshop, bedoeld voor ondernemers, partners, VVV’s Tourist Info’s en andere partners die promotiemateriaal van onze regio’s aanbieden aan bezoekers en toeristen.

Toeristisch drukwerk
Toeristische magazines, stadswandelingen, fiets- en wandelkaarten en meer zijn te vinden in onze webwinkel. Het meeste drukwerk is verkrijgbaar in het Nederlands. Een aantal brochures is ook in het Duits en Engels beschikbaar.

Fill 1 Naar de webshop van MarketingOost
Minigids

Bied jouw websitebezoekers toeristische informatie over de omgeving met de minigids! Je helpt hiermee de regio te promoten en tegelijk bezoekers hun weekendje weg of vakantie compleet te maken. De minigids is eenvoudig- en gratis- als widget op je eigen website te plaatsen.

Fill 1 Lees meer en download gratis
Contentkalender

Overijssel is de meest verrassende bestemming van Nederland. En dat vraagt om thema’s de diversiteit van onze provincie laten zien! Voor 2024 hebben we weer interessante “haakjes” gevonden waarmee we ons aanbod in de etalage gaan zetten. Doe je mee?

Fill 1 Bekijk de contentkalender
Contact
Fill 1