Aan de slag met de marketing van jouw regio of bedrijf? Nieuwsgierig naar inzichten om het aanbod of de regio mee verder te ontwikkelen? We delen graag onze tips & tools. Van promotiemateriaal tot feiten & cijfers en bijeenkomsten.
Beeldbank

Op zoek naar representatieve (stock)foto’s van de toeristische regio’s Twente, Salland, Vechtdal, Weerribben Wieden, IJsseldelta of van Hanzesteden als Zwolle, Hasselt, Deventer en Kampen? Of naar foto’s op het gebied van zakelijk toerisme en van de economische Regio Zwolle?

Neem dan een kijkje in onze beeldbank en download gratis beeldmateriaal ten behoeve van promotie van stad en regio in ons werkgebied. Het beeldmateriaal is met zorg geselecteerd, waarbij het auteursrecht van de fotografen wordt gerespecteerd. Lees daarom voor gebruik goed de spelregels door en let op de creative commons die bij elke foto zijn vermeld.

Specifieke vragen t.a.v. commercieel gebruik van beeldmateriaal?

 

Fill 1 Neem contact met ons op
Webshop voor promotiemateriaal

MarketingOost beschikt over een webshop, bedoeld voor ondernemers, partners, VVV’s Tourist Info’s en andere partners die promotiemateriaal van onze regio’s aanbieden aan bezoekers en toeristen.

Toeristisch drukwerk
Toeristische magazines, stadswandelingen, fiets- en wandelkaarten en meer zijn te vinden in onze webwinkel. Het meeste drukwerk is verkrijgbaar in het Nederlands. Een aantal brochures is ook in het Duits en Engels beschikbaar.

Fill 1 Naar de webshop van MarketingOost
Feiten & cijfers

Inzicht in behaalde resultaten in de vrijetijdseconomie helpt Overijssel verder te ontwikkelen en beter op de kaart te zetten. Wat gaat goed en waar valt winst te behalen? Wat zijn de behoeften van bezoekers en bewoners waar we op in kunnen spelen? Met diverse metingen en databronnen verzamelt MarketingOost de meest actuele cijfers uit de hele provincie, in samenwerking met andere leden van netwerkorganisatie Gastvrij Overijssel.

Fill 1 Ga naar Kennisplatformoost.nl
Minigids

Bied jouw websitebezoekers toeristische informatie over de omgeving met de minigids! Je helpt hiermee de regio te promoten en tegelijk bezoekers hun weekendje weg of vakantie compleet te maken. De minigids is eenvoudig- en gratis- als widget op je eigen website te plaatsen.

Fill 1 Lees meer en download gratis
Contact
Fill 1