Word partner van

Klaar voor de Duitse gast?

Duitsland is dé groeimarkt voor de komende jaren! Wil jij hier als ondernemer ook op inspelen en profiteren van onze campagnes en voordelen? Dat gaat (ook na COVID) niet vanzelf. Daar moet je wel iets extra’s voor doen. Wij kunnen op meerdere manieren helpen om optimaal te profiteren.
Overijssel is zeer populair onder Duitse vakantiegangers. En wordt met het jaar steeds populairder. Tot 2020 groeide het aantal Duitsers dat in Overijssel overnachten gestaag. De Duitser komt hier graag voor een lang weekend en voor een dagbezoek. Als MarketingOost brengen we samen met onze Gelderse partners Overijssel en Gelderland onder de aandacht in de Duitse grensregio’s Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen. Een gebied waarin we tientallen miljoenen Duitsers bereiken. Dit doen we onder de naam ‘Das andere Holland.

Wat levert dat op?
We bereiken deze potentiële gasten door middel van online en offline marketingactiviteiten en campagnes. Je kunt je aansluiten bij Das andere Holland en je bedrijf/organisatie onder de aandacht brengen bij onze Oosterburen door partner te worden van ‘Das andere Holland’. Benieuwd naar de resultaten van de afgelopen jaren van branding en ondersteuning? Bekijk dan de infographic van 2019-2022 of van 2022.

Word partner van Das andere Holland en profiteer mee
Wil je meer kennis op doen over de Duitse markt? Meer Duitse bezoekers ontvangen? De Duitse bezoekers beter bedienen? Zorg in elk geval voor een website of landingspagina in correct Duits want de Duitser is kritisch

Profiteer van alle voordelen van een partnerschap, een basispakket is er al voor 150 euro op jaarbasis. Daarmee krijg je onder meer een bedrijfspagina op de websites en lift je mee op veel online en offline advertorials en promotie-uitingen. Ook wordt de kennis van de Duitse marktbewerking opgefrist door middel van deelname aan gratis trainingen. Via KennisplatformOost.nl is veel informatie over de Duitse markt te vinden via factsheets en rapporten.

Download onderstaande handout met meer informatie over partnerschap van Das andere Holland. Heb je daarna nog wat vragen over Das andere Holland of wil je je meteen als partner aanmelden, vul dan onderstaand formulier in of vraag onze gebiedsadviseurs.

Naam(Vereist)
Meer informatie en aanmelden
Contact
Fill 1