Word partner van

Klaar voor de Duitse gast?

Duitsland is dé groeimarkt voor 2022! Wil jij hier als ondernemer ook op inspelen en profiteren van onze campagnes en voordelen? Dat gaat (ook na COVID) niet vanzelf. Daar moet je wel iets extra’s voor doen. Wij kunnen op meerdere manieren helpen om optimaal te profiteren.

Overijssel is zeer populair onder Duitse vakantiegangers. En wordt met het jaar steeds populairder. Tot 2020 groeide het aantal Duitsers dat in Overijssel overnachten gestaag. De Duitser komt hier graag voor een lang weekend en voor een dagbezoek. Als MarketingOost brengen we samen met onze Gelderse partners Overijssel en Gelderland onder de aandacht in de Duitse grensregio’s Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen. Een gebied waarin we tientallen miljoenen Duitsers bereiken. Dit doen we onder de naam ‘Das Andere Holland.

We bereiken deze potentiële gasten door middel van online en offline marketingactiviteiten en campagnes. Je kunt je aansluiten bij Das Andere Holland en je bedrijf/organisatie onder de aandacht brengen bij onze Oosterburen door partner te worden van het Interregprogramma Das Andere Holland.

Word partner van Das Andere Holland en profiteer mee
Wil je meer kennis op doen over de Duitse markt? Meer Duitse bezoekers ontvangen? De Duitse bezoekers beter bedienen? Inzicht in online zoekgedrag van potentiële Duitse gasten? Zorg in elk geval voor een website of landingspagina in correct Duits want de Duitser is kritisch.
Profiteer van alle voordelen van een partnerschap, een basispakket is er al vanaf 300 euro. Daarmee krijg je onder meer een bedrijfspagina op de website, toegang tot factsheets en big data analyse en lift je mee op veel online en offline advertorials en promotie-uitingen. Ook wordt de kennis van de Duitse marktbewerking opgefrist door middel van gratis deelname aan trainingen. En er valt veel financieel subsidievoordeel te behalen bij een partnerschap, bijvoorbeeld bij het vertalen van teksten.

Download onderstaande flyer met meer informatie over partnerschap van Das Andere Holland.
Heb je daarna nog wat vragen over Das Andere Holland of wil je je meteen als partner aanmelden, vul dan onderstaand formulier in.

Inspiratie en praktische tips van Duitsland-marketingexpert Anouk Ellen Susan

Op 7 maart start de LEKKER Anders Booster. Deelnemers ontvangen 15 dagen lang dagelijks een korte video (paar minuten) van Duitsland-marketingexpert Anouk Ellen Susan. Daarin komen o.a. taal, cultuur, marketing en de customer journey van de Duitse gast aan bod. Anouk geeft inspiratie en praktische tips, waarmee je als ondernemer direct aan de slag kunt.

Ik meld me aan voor de gratis online ‘Lekker Anders Booster’ van 7 – 21 maart 

Contact
Fill 1
Niks missen?Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

En wij houden je op de hoogte van de het laatste nieuws uit de regio.