Word partner van

Klaar voor de Duitse gast?

Duitsland is dé groeimarkt voor de komende jaren! Wil jij hier als ondernemer ook op inspelen en profiteren van onze campagnes en voordelen? Dat gaat (ook na COVID) niet vanzelf. Daar moet je wel iets extra’s voor doen. Wij kunnen op meerdere manieren helpen om optimaal te profiteren.
Overijssel is zeer populair onder Duitse vakantiegangers. En wordt met het jaar steeds populairder. Tot 2020 groeide het aantal Duitsers dat in Overijssel overnachten gestaag. De Duitser komt hier graag voor een lang weekend en voor een dagbezoek. Als MarketingOost brengen we samen met onze Gelderse partners Overijssel en Gelderland onder de aandacht in de Duitse grensregio’s Nordrhein-Westfalen en Niedersachsen. Een gebied waarin we tientallen miljoenen Duitsers bereiken. Dit doen we onder de naam ‘Das andere Holland. Dit platform kent een sterke groei op het gebied van online marketing. Bekijk hier de recente cijfers van website en social media bereik.

Wat levert dat op?
We bereiken deze potentiële gasten door middel van online en offline marketingactiviteiten en campagnes. Je kunt je aansluiten bij Das andere Holland en je bedrijf/organisatie onder de aandacht brengen bij onze Oosterburen door partner te worden van ‘Das andere Holland’. Wil je meer kennis op doen over de Duitse markt? Meer Duitse bezoekers ontvangen? De Duitse bezoekers beter bedienen? Zorg in elk geval voor een website of landingspagina in correct Duits want de Duitser is kritisch.

Nieuwe partnerpakketten 2024:

  • Scale-up 600 euro per jaar: incl. uitgebreide vermelding op website, update cijfers & trends, deelname SEA google ads campagne en ¼ pagina advertentie Beleefkrant Overijssel
  • Grow-up 2250 euro per jaar: uitbreiding op Scale-up met extra: een eigen social mediacampagne en
    facebookbericht en ½ pagina advertentie Beleefkrant Overijssel
  • Professional 4500 euro per jaar: uitbreiding op Grow-up met extra: influencermarketing en SEO (beide maatwerk), doelgroep segmentatie en 1/1 pagina advertentie Beleefkrant Overijssel

Beleefkrant Overijssel – huis-aan-huis verspreid in de Duitse grensregio’s

De Beleefkrant Overijssel bevat de leukste tips voor een bezoek aan Overijssel voor onze Duitse oosterburen direct over de grens. De krant wordt huis aan huis verspreid in een heel groot deel direct over de grens. We bereiken een kleine 60.000 adressen met de krant, die in september 2024 uitkomt.
– 20 pagina’s tabloidformaat full colour
– Redactioneel uiterlijk, plaats voor enkele advertenties
– We bedienen de volgende Duitse gebieden: Emsland & Graafschap Bentheim

Word partner van Das andere Holland en profiteer mee
Profiteer van alle voordelen van een partnerschap. Via KennisplatformOost.nl is veel informatie over de Duitse markt te vinden via factsheets en rapporten. Download onderstaande handout met meer informatie over partnerschap van Das andere Holland. Heb je daarna nog wat vragen over Das andere Holland of wil je je meteen als partner aanmelden, vul dan onderstaand formulier in of vraag onze gebiedsadviseurs.

Naam(Vereist)
Meer informatie en aanmelden
Contact
Fill 1