Wat we doen
De reikwijdte en impact van de vrijetijdssector is groot. Dat vraagt om integraal denken en regie. MarketingOost begrijpt dat. Als destinatiemanagementorganisatie geven wij richting aan brede vraagstukken op het gebied van vrijetijdseconomie. Bekijk met welke vier diensten wij ons dag in dag uit inzetten om van Overijssel en haar regio’s een onweerstaanbare bestemming te maken voor bezoekers, bewoners en bedrijven.
Wij zijn er ...

Voor overheden en ondernemers in Overijssel

Branding

We brengen het aanbod bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Onze regio’s, die we onderscheidend positioneren en versterken met verrassende en pakkende campagnes, staan daarbij voorop.

Fill 1 Meer informatie
Smart Data

We doen onderzoek en verzamelen verschillende gegevens die relevante inzichten verschaffen over vraag en aanbod van bezoekers, bewoners en bedrijven.  

Fill 1 Meer informatie
Destinatieontwikkeling

Op basis van data en inzichten adviseren we overheden bij de ontwikkeling van gebiedsvisies. We verbinden overheden en ondernemers. We stimuleren ondernemers hun aanbod te ontwikkelen, zodat dit aansluit bij bestaande gebiedsvisies en de wensen van bezoekers én bewoners.

Fill 1 Meer informatie
Routebureau

Het routebureau van MarketingOost beheert en onderhoudt het fiets- en wandelnetwerk in Noordwest-Overijssel. Dagelijks staat ons bureau aan de basis van de meest gedane vrijetijdsactiviteiten; fietsen en wandelen.

Fill 1 Meer informatie
Bekijk de video
Ontdek alles wat wij doen
Contact
Fill 1