Hier moet je zijn!
Bied jouw websitebezoekers toeristische informatie over de omgeving met de minigids. Je helpt hiermee de regio te promoten en tegelijk bezoekers hun weekendje weg of vakantie compleet te maken. De minigids is eenvoudig als widget op de website te plaatsen. Je hebt zelf de regie over welke informatie jouw websitebezoeker te zien krijgt. Naast activiteiten uit de omgeving kunnen er ook routes, recepten en een kaart van de omgeving getoond worden.
Veelgestelde vragen over de Minigids
Hoe plaats ik de minigids op mijn website?

Na het aanmaken van de minigids ontvang je een code (script). Deze kan je kopiëren en plakken in de gewenste pagina van je eigen website. Lukt dit niet, neem dan contact op met de webbouwer. Zij kunnen dit vaak eenvoudig instellen.

Hoe kan het dat de minigids niet zichtbaar is?

Het kan zijn dat je website scripts filtert, hierdoor wordt de banner niet geplaatst. Ons advies is om contact op te nemen met de eigen webbouwer en te overleggen hoe de minigids wel getoond kan worden.

Kan ik zelf afbeeldingen uploaden als achtergrond van de minigids?

Bij het aanmaken van de minigids zijn er verschillende afbeelding mogelijkheden, helaas is het (nog) niet mogelijk om een eigenlijk afbeelding te uploaden en deze toe te voegen.

Moet ik betalen voor het gebruiken van de minigids?

Nee, de minigids is geheel kosteloos te gebruiken!

Contact
Fill 1