Deventer - Doesburg - Elburg - Harderwijk - Hasselt - Hattem - Kampen - Zutphen – Zwolle
In de Hanzesteden - verbonden door het water - staat de dynamiek in de stad centraal, binnen een historisch Hanzedecor. In de Hanzesteden ontmoet je wereld van vandaag in een historisch decor. De authentieke sfeer, evenementen, gezellige terrassen en economische bedrijvigheid zorgen voor een hippe, eigentijdse en avontuurlijke invulling van de stad voor een dag- of meerdaags bezoek.

Hanzejaar 2023

In 2023 wordt het Hanzejaar georganiseerd. Een jaar waarin we extra betekenis geven aan 800 jaar Hanze gedachtengoed. Gisteren, vandaag en de toekomst ontmoeten elkaar in de Hanzesteden. Vanuit de rijke historie worden nieuwe oplossingen bedacht voor vandaag en morgen. En daarbij wordt ambitie en lef getoond, zoals de Hanzesteden en hun bewoners dat al meer dan 800 jaar doen. En dit doen we allemaal samen met jullie!

Perspectief Hanzesteden

Een duidelijk integraal perspectief is noodzakelijk om de resultaten voort te zetten en de verwachte groei van 50% in internationaal toerisme in goede banen te leiden. In plaats van bestemmingspromotie is het nu tijd voor bestemmingsmanagement. Perspectief Hanzesteden 2020-2025 heeft als ambitie dat iedere Hanzestedeling profiteert van toerisme: bewoners, bezoekers en bedrijven in de brede Hanzeregio.

Programma Manager Hanzesteden a.i.
Carolien Nederlof
06-15652496
Grote Voort 247 8041BL Zwolle
Contact
Fill 1