internationaal, nationaal en regionaal
We brengen het aanbod bij de juiste doelgroep onder de aandacht. Op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Onze regio’s, die we onderscheidend positioneren en versterken met verrassende en pakkende campagnes, staan daarbij voorop.

Aantrekkelijke bestemming


We willen dat niet alleen bezoekers, maar ook bewoners en bedrijven aangenaam verrast blijven door alles wat Overijssel hen te bieden heeft. Dat doen we door aandacht te (ver)krijgen voor producten, diensten, activiteiten, arrangementen, routes, etc. die voortvloeien uit innovatie vanuit ondernemers uit de vrijetijdseconomie.

Door smart data als basis te nemen kunnen we door middel van branding het aantal bezoekers beter stroomlijnen. Zo kunnen we inspelen op actuele cijfers om bezoekers naar een bepaald gebied te trekken of juist drukte te voorkomen.

Regionaal, nationaal en internationaal

Met onze dienst branding inspireren we bezoekers en bewoners voor een optimale vrijetijdsbeleving in Overijssel. We doen dit op regionaal, nationaal en internationaal niveau.

Regionaal

We hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een professionele en betrokken partner op het gebied van regio- en stadsmarketing. Onze marketing- en communicatiespecialisten werken nauw samen met aanbod- en gebiedsontwikkelaars om de marketing te realiseren voor de verschillende regiomerken:

Ook trekken we het zakelijk toerisme naar Overijssel. Dit doen we met onze congresbureaus, die zowel in Twente als (Regio) Zwolle actief zijn:

“Voor bezoekers bestaan er geen grenzen, vandaar dat we per schaalniveau kijken hoe we ons gebied zo goed mogelijk in de markt kunnen zetten. Op regionaal niveau doen we dat per regio, op nationaal niveau voor de hele provincie en op internationaal niveau in samenwerking met aangrenzende regio’s.”

Alice Voorhorst, Manager Branding

Nationaal

Vanuit nationaal oogpunt verbinden we de verschillende regiomerken aan elkaar en zetten we de provincie Overijssel als geheel op de kaart. Dit doen we met VisitOost.

Bekijk onze animatie waarin we meer vertellen over onze nationale campagne

Resultaten campagnes

Wil je weten wat de resultaten zijn van onze nationale campagne? Of ben je benieuwd naar de rapportages van de regio’s? Bekijk ze hier! In de rapportages zie je ook gelijk een overzicht van onze mijlpalen en een een planning van komende uitingen of campagnes.

Internationaal

Vanuit internationaal oogpunt werken we provincie overstijgend samen met diverse partners zoals Gelderland, Euregio en het NBTC. De primaire doelmarkten zijn Duitsland en Vlaanderen.

Meer weten over branding?

Benieuwd naar meer voorbeelden of wil je weten wat we voor jouw regio of organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Contact
Fill 1