De rivieren, slingerend langs dorpen en steden, bepalen in belangrijke mate de kwaliteit van het omringende landschap: vroeger, nu en straks. Een prachtig gebied met veel bijzondere verhalen. De komende decennia zorgen uiteenlopende uitdagingen ervoor dat in Nederland een complexe herinrichting van de ruimte gaat plaatsvinden.

Het – zowel historische als actuele en toekomstgerichte – rivierverhaal kunnen we samen beleefbaar maken in een prachtig, groot aaneengesloten gebied: de IJsselvallei en de Groene MetropoolRegio. Met als doel het toeristisch-recreatief ontsluiten van bijzondere, water gerelateerde verhaallijnen. Zowel fysiek en digitaal. Komende maanden werken we een concreet belevingsconcept uit. Dat kunnen we niet alleen. Bureau De Culturele Zaak helpt ons daar bij en we varen graag op jouw gebiedskennis! We nodigen jou als betrokken gebiedspartner, ondernemer of belanghebbende uit voor één of meer gebiedsbijeenkomsten in de maand april. De exacte locaties van de bijeenkomsten worden via de bevestiging bekend gemaakt.

Programma 5 gebiedsbijeenkomsten:

  • Inloop vanaf 14.45 uur
  • Start 15.00 uur
  • Afsluiting 17.00 uur
  • Aansluitend borrel tot ca 17.30 uur

Voornaam(Vereist)
Datum
Het aanmelden voor meerdere bijeenkomsten is mogelijk. Meer informatie met een programma per bijeenkomst volgt in de week van 25 maart 2024.
Contact
Fill 1