Fill 1 Fill 1

Eindeloos ‘real life’ bingewatchen in Zwolle

Group 10 9 juni 2022

Zwolle voegt een extra dimensie toe aan de hitseries op de populaire streamingdiensten. Eindeloos ‘bingewatchen’ doe je niet langer vanaf de bank, maar in de stad waar de verhalen en avonturen voor het oprapen liggen. Hier speel je de hoofdrol in je eigen serie, is de gedachte achter de real life streamingdienst die Zwolle lanceert.

Nederlanders duiken in de vrije tijd massaal op de bank met de afstandsbediening binnen bereik. Als ze de juiste serie hebben gevonden, krijg je ze nog maar moeilijk in beweging. In een weekeinde knallen ze er moeiteloos een paar seizoenen door. Best lekker voor een keer, maar uiteindelijk ongezond, ongezellig en weinig avontuurlijk. Met de real life streamingdienst laat Zwolle zien dat het anders en beter kan.

Onvergetelijke scenes in Zwolle
Gebruikers van het platform zijn niet afhankelijk van het werk van regisseurs of acteurs, maar nemen zelf de regie in handen. Op www.verderkijkeninzwolle.nl doen ze inspiratie op voor onvergetelijke dagen en daarna begint het real life bingen. Ze spelen de hoofdrol in hun eigen serie en kiezen zelf de locaties uit voor onvergetelijke scenes. Zwolle zit, welk seizoen je ook uitkiest, vol geweldige restaurants, verrassende shops, heerlijke terrassen, luxueuze hotels, bruisende kroegen en indrukwekkende cultuur. Een beter decor voor een hitserie vind je nergens.

Verrassende en vernieuwende stad
Zwolle richt zich met de real life streamingdienst op vriendengroepen, vriendinnen en jonge stellen. Zij ontdekken op het platform dat Zwolle een verrassende en vernieuwende stad is. Een stad vol verhalen die ze zelf schrijven. Of ze dat nou tijdens de lunch, het diner, tijdens de borrel of in het opwindende nachtleven willen doen. Zwolle is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag een hitserie waaraan bezoekers een volgende aflevering plakken.

Drie trailers
Drie trailers vestigen de komende weken de aandacht op de real life streamingdienst. Hanzestad Zwolle zet op 9 juni de eerste online. Die zet vooral vriendinnen en moeders en dochters op het spoor van bingen in Zwolle. In de weken daarna volgen trailers die vriendengroepen en jonge stellen inspireren tot het bezoeken van de mooiste filmdecors van Zwolle.
www.verderkijkeninzwolle.nl

Wellicht ook interessant

Nieuws
Instameet 24 mei: exclusieve kijk op Zwolle door ogen van 12 landelijke titels
Nieuws
Liberationroutes in Salland & Twente met persoonlijke verhalen
Contact
Fill 1