Fill 1 Fill 1

Influencers ontdekken Zwolle: dag vol historie, culinaire hotspots en cultuur

Group 10 17 mei 2024

Twaalf toonaangevende influencers uit Nederland zullen vrijdag 24 mei de veelzijdigheid van Hanzestad Zwolle verkennen en delen met hun duizenden volgers. Verdeeld in drie themagroepen, zullen de influencers de stad vanuit verschillende perspectieven ontdekken: stad en historie, hotspots en culinair, en kunst en cultuur. Deze unieke ervaring is zorgvuldig voorbereid door een team van experts van Zwolle Marketing, in samenwerking met veel culturele en culinaire partners van de Hanzestad. Door de ogen van instagrammers, travelbloggers en Instagram-fotografen krijgen volgers een exclusieve kijk op wat Zwolle te bieden heeft.

Credits: Gijs Versteeg

De instagrammers gaan in verschillende groepen de stad ontdekken, passend bij hun voorkeuren en volgers. Zo gaat de groep ‘Stad en historie’ onder andere naar Panorama Hanze en ANNO Stadsmuseum Zwolle. De tweede groep met thema ‘Culinaire hotspots’ neemt een kijkje in de Librije  en de derde groep, die zich richt op ‘Kunst & Cultuur’ verkent de wijk Assendorp en gaat met de fietstaxi langs de nieuwe streetart route, Museum de Fundatie en verschillende kunstwerken. Er wordt met alle deelnemers centraal afgesloten op de Grote Markt met een aangeklede borrel.

Megabereik en aftermovie

Het online en social bereik van de contentmakers en de kanalen van Visit Zwolle gaat vermoedelijk een paar honderdduizend views opleveren. Genodigden zijn bekende namen in deze community, onder meer Eliane Roest van Benerwegvan.nl, Travelrumors, NappyC, Senns_less, Journal of Wonders en Waanzinnige Wereld. Via de kanalen van de 12 influencers worden de beelden gedeeld en ook via de socialkanalen van @hanzestadzwolle en @marketingoost wordt verslag gedaan.

De aftermovie wordt verspreid daags na de instameet. Meer informatie over Zwolle en partners is te vinden op: www.visitzwolle.com

 

Wellicht ook interessant

Nieuws
MarketingOost presenteert jaarverslag 2023
Nieuws
Liberationroutes in Salland & Twente met persoonlijke verhalen
Contact
Fill 1