Fill 1 Fill 1

Rapport over de toegevoegde waarde van onze rol als MarketingOost

Group 10 20 oktober 2022

MarketingOost werkt al jaren samen met overheden en ondernemers in Overijssel. We doen dit om onze mooie provincie met behulp van de vrijetijdseconomie verder te ontwikkelen naar een nog fraaiere bestemming voor bezoekers, een heerlijk leefgebied voor bewoners en een kansrijk marktgebied voor ondernemers. Samen met onze stakeholders hebben wij de afgelopen jaren mooie resultaten bereikt en ook voor de toekomst zien wij nog vele kansen en mogelijkheden.

 

Omdat wij benieuwd waren naar de ervaringen van onze stakeholders én om in de toekomst van toegevoegde waarde te blijven voor al deze partijen, hebben wij BEA gevraagd een onderzoek uit te voeren naar de dienstverlening van onze organisatie. Het onderzoek heeft zich overigens niet alleen gericht op het in beeld brengen van de huidige toegevoegde waarde van MarketingOost, maar ook op onze toekomstige ontwikkelingskansen in Overijssel in samenwerking met onze stakeholders.

Bekijk hier de samenvatting van het onderzoek ‘MarketingOost op waarde geschat. De toegevoegde waarde en rol van MarketingOost, nu & in de komende jaren’, uitgevoerd door het Bureau Economische Argumentatie (BEA) uit Amersfoort.

Wellicht ook interessant

Nieuws
Vijftig landelijke eventmanagers op site-visit in Zwolle en regio
Nieuws
Beweeg- en Beleefkaart voor bewoners en bezoekers
Contact
Fill 1