Fill 1 Fill 1

Salland Magazine 2024 boordevol inspiratie

Group 10 4 april 2024

Handig bewaarexemplaar voor bezoekers én bewoners, jong en oud

Een goedgevuld magazine, met een duurzame uitstraling en boordevol toeristisch recreatieve informatie. Het nieuwe Salland Magazine 2024 biedt tips voor een kort en lang verblijf in Salland, voor de bezoeker maar ook voor de Sallander zelf! Met aandacht voor de gratis Fiets- ‘Slingers van Salland’, de leukste wandeltips, de beste kinderuitjes, de Sallandse evenementen, de musea en aansprekende activiteiten voor groepen. Goede restaurants en bijzondere overnachtingsaccommodaties maken het bewaarexemplaar compleet.

Van IJssel naar de Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal met het Nationaal Park, van ongerepte natuur naar levendig landgoed, van authentieke dorpen naar Hanzestad Deventer. Zo slinger je al fietsend of wandelend door Salland. Of laat je verrassen door de geschiedenis van het landschap, de smaak van de streekproducten en door de mensen die er wonen: Salland smaakt naar meer!

Het Salland Magazine is verschenen in een oplage van 40.000 exemplaren en is verkrijgbaar bij Tourist Info’s en VVV’s in Salland en vele toeristische- en recreatieve ondernemers.

Wellicht ook interessant

Nieuws
Instameet 24 mei: exclusieve kijk op Zwolle door ogen van 12 landelijke titels
Nieuws
Liberationroutes in Salland & Twente met persoonlijke verhalen
Contact
Fill 1