Fill 1 Fill 1

Twente Marketing neemt de werkzaamheden van Stichting Haaksbergen Promotie over

Group 10 23 februari 2023

De gemeente Haaksbergen heeft op voordragen van de Stichting Haaksbergen Promotie, Twente Marketing verzocht om in samenwerking met Haaksbergse stakeholders het voortouw te nemen in de ontwikkeling en promotie van de vrijetijdseconomie Haaksbergen.

Dit initiatief is genomen om de aantrekkingskracht van Haaksbergen als vrijetijdsbestemming te versterken en de lokale economie te stimuleren. Twente Marketing neemt de werkzaamheden van Stichting Haaksbergen Promotie over om Haaksbergen op de kaart te zetten en de samenwerking met andere partijen te versterken.

“De gemeente Haaksbergen is enthousiast over deze samenwerking en gelooft dat deze stap een belangrijke bijdrage zal leveren aan de groei en ontwikkeling van de vrijetijdseconomie in Haaksbergen.”

Ondernemers, organisaties en belanghebbenden van de vrijetijdseconomie uit Haaksbergen moeten zich gehoord voelen en betrokken worden. De activiteiten die Twente Marketing voor Haaksbergen onderneemt, moeten voor hen toegevoegde waarde zijn en stroken met hun behoeften.

Met online campagnes willen we meer bezoekers verleiden om naar Haaksbergen te komen. Dit doen we door verhalen over Haaksbergen te ontsluiten, online te adverteren en social media in te zetten. Hierbij is het speerpunt om de toerist, bezoeker en inwoner te enthousiasmeren erop uit te gaan in Haaksbergen en extra bestedingen te stimuleren.

Door deze ontwikkeling en promotie hopen wij meer bezoekers aan te trekken en de lokale economie te ondersteunen. Dit initiatief toont de ambitie en het enthousiasme van gemeente Haaksbergen om haar gemeente verder te ontwikkelen en te laten floreren.

Om goed te borgen dat daarop ingezet wordt waar ondernemers de kansen zien en behoefte hebben, is Madelon Kuijk (tevens centrummanager) aangetrokken. Madelon is het eerste lokale aanspreekpunt en zorgt voor de verbinding met Twente Marketing.

Wellicht ook interessant

Nieuws
Vijftig landelijke eventmanagers op site-visit in Zwolle en regio
Nieuws
Beweeg- en Beleefkaart voor bewoners en bezoekers
Contact
Fill 1