Fill 1 Fill 1

Twente Marketing wint prestigieuze content prijs in Amsterdam

Group 10 1 november 2023

31 oktober, Amsterdam – De podcastserie “Het échte geheim van Tukkers” heeft de bronzen award gewonnen bij de Grand Prix Content Marketing Awards 2023 in de categorie non-profit. De winnende podcastserie is ontwikkeld door Twente Marketing met als doel de positieve houding van Tukkers ten opzichte van hun eigen identiteit vergroten. De jury loofde de podcast om haar authenticiteit en creativiteit.


Tijdens het jaarlijkse evenement het Grand Prix Content Marketing Festival in B. Amsterdam werden meerdere awards en bekroningen uitgereikt aan de allerbeste voorbeelden van contentmarketing. Met het winnen van de bronzen award liet Twente Marketing concurrenten als het Ministerie van Justitie en Veiligheid en het UWV achter zich.

De kracht van Tukkers is authenticiteit
Twente Marketing werkt al een aantal jaren aan een succesvolle storytelling strategie om Twente als toeristische bestemming te positioneren. Het succes van de podcast “Het echte geheim van Tukkers” zit hem volgens Geertje Oolbekkink (marketingadviseur Twente Marketing/MarketingOost) in het volgende: “Het echte geheim van Twente zijn de Tukkers zelf. Door op een consistente manier de verhalen van Tukkers een podium te bieden, bouwen we aan de positionering van Twente. Een regio waar je vrij kunt zijn. We zijn enorm trots op de erkenning die wij hebben gekregen hiervoor door de jury van de Gran Prix Content Marketing Awards.”

Internationale waardering voor Twente campagnes
Eerder al kreeg Twente Marketing internationale waardering door met de campagne Cowfluencer Liesje22 de X Festival Awards 2021 te winnen. En in 2020 sleepte Liesje22 zelfs twee Lovie Awards binnen. Ook was Twente Marketing met “Dwars door Twente” in 2022 genomineerd voor een Global Content Awards. En nu wordt de lijst aangevuld met een bronzen Grand Prix Content Marketing Award.

Benieuwd naar de podcast? Beluister hier de vier-delige podcast

Wellicht ook interessant

Nieuws
Instameet 24 mei: exclusieve kijk op Zwolle door ogen van 12 landelijke titels
Nieuws
Liberationroutes in Salland & Twente met persoonlijke verhalen
Contact
Fill 1