Kennis, Innovatie & Productontwikkeling

Kennis, Innovatie & Productontwikkeling

Onderzoek en effectieve marketing 

MarketingOost Kennis, Innovatie & Productontwikkeling is een belangrijke schakel voor de regiomerken, stakeholders en externe opdrachtgevers en heeft als doel om hét kennisinstituut te zijn op het gebied van regio- en stadsmarketing in Oost Nederland.  Het team is de autoriteit op het gebied van kennis & innovatie ten behoeve van effectieve marketing en levert daarmee een onmisbare bijdrage aan de vier B's (meer bekendheid, meer bezoekers, meer bestedingen, meer banen).

Onderzoek

Meten is weten. En laten we nu dol zijn op cijfertjes. In de afgelopen jaren hebben we al heel veel onderzoek verricht. Of het nu gaat om provinciaal onderzoek zoals de Regiomonitor of kleinschalige effectmetingen zoals bezoekersonderzoek bij evenementen: We love it!

Benieuwd wat voor adviesrapporten we hebben ontwikkeld in opdracht van onder meer provincie Overijssel, gemeenten, Natuurmonumenten, diverse festivals en meer? 

Effectieve marketing

Naast onderzoek is het team van Kennis, Innovatie & Productontwikkeling ook betrokken bij projecten om op het gebied van effectieve (online) marketing kenis te delen. Dat doen wij vooral voor onze regiomerken, maar ook voor overheden, ondernemerscollectieven en natuur- en cultuurorganisaties. Ons team heeft onder meer een inhoudelijke en uitvoerende bijdrage geleverd aan:

Bent u op zoek naar een sparringspartner die samen met u een effectieve marketingcampagne wil starten?

           Kom gerust langs voor een bak koffie                          Bekijk wat we al hebben gedaan