BungalowSpecials Awards voor provincie Overijssel en Buitenplaats Gerner

BungalowSpecials Awards voor provincie Overijssel en Buitenplaats Gerner

De provincie Overijssel heeft de BungalowSpecial Award gewonnen, een mooie publieksprijs vanuit de online boeking site ‘BungalowSpecials.nl’.  Aan de hand van beoordelingen van bezoekers is Overijssel bekroond binnen het thema ‘beste provincie’. Daarnaast heeft bungalowpark Buitenplaats Gerner een award gewonnen, als beste bungalowpark van het Vechtdal en Attractie- en Vakantiepark Slagharen is uitgeroepen to 'meest kindvriendelijke vakantiepark van de Benelux. Gedeputeerde Eddy van Hijum en medewerkers van Buitenplaats Gerner hebben de Awards in ontvangst genomen bij Buitenplaats Gerner in Dalfsen.

BungalowSpecials Award
Jaarlijks worden de beste bungalowparken, regio’s en provincies van het jaar bekroond met een BungalowSpecials Award. Het unieke aan deze felbegeerde prijs is dat het een publieksprijs is die volledig is gebaseerd op de beoordelingen van de gasten. Criteria bij de bungalowparken zijn onder meer  de prijs-kwaliteitverhouding, de ligging, faciliteiten, personeel, sfeer, netheid en hygiëne en vele andere kenmerken. 

Prijzenregen in Vechtdal Overijssel
Naast de provincie Overijssel en Buitenplaats Gerner viel ook Attractie- en Vakantiepark Slagharen in de prijzen. Zij kregen vanmiddag de Award voor meest kindvriendelijke park van Nederland overhandigd. Deze prijzen zijn een waardering voor heel Overijssel en het Vechtdal, want onder andere door de  gastvrijheid en het gevoel van alle tijd is het Vechtdal in de prijzen gevallen. 

Publicatiedatum: dinsdag 31 maart 2015