Camping De Kleine Wolf in top 10 van Europa

Camping De Kleine Wolf in top 10 van Europa

Camping De Kleine Wolf hoort bij de ‘Beste 10 campings van Europa’ volgens CARAVANING, de evenknie van de ANWB in Duitsland. Het gaat om de besten van de besten, waarbij de jury van deze prijsuitreiking de kampeerders zelf zijn. Wie als kampeerder op de websites www.eurocampings.eu (ACSI), www.zoover.com, www.camping.info, www.facebook.com of – nieuw dit jaar – bij  www.google.de een beoordeling achterlaat beïnvloed hiermee de ranglijst van CARAVANING.

Het resultaat van de 5 cijfers die op de verschillende sites gegeven zijn werden eind januari 2017 tot een totaalbeoordeling verwerkt en daaruit is deze ranglijst ontstaan. De camping uit het Vechtdal heeft daarbij een plaats bij de eerste tien bereikt.  Omdat er rond de 25.000 campings zijn in Europa wordt een eerste voorselectie door de experts van de ADAC (soort Duitse ANWB) gemaakt. Voorwaarde om in de actuele ranglijst te komen is de status “ADAC Superplatz 2017”.

Eigenaresse Geralda Kat van De Kleine Wolf: “Een geweldige opsteker en de beoordeling is vooral ook te danken aan de combinatie van vele binnen- en buitenmogelijkheden qua faciliteiten, zoals een prachtig overdekt en openlucht zwembad met glijbanen. Dus ideaal voor alle weersomstandigheden. Een aangename en gastvrije locatie waar ook het Duitse publiek graag zijn vakantie doorbrengt.”

Publicatiedatum: maandag 8 mei 2017