Congresregio Zwolle site visit groot succes

Congresregio Zwolle site visit groot succes

‘Schaterlachend over de landweggetjes, terug naar Zwolle’

Op vrijdag 23 juni 2017 ontving Congresregio Zwolle een groep congresorganisatoren en meetingplanners uit het hele land tijdens de Regio Zwolle site visit 2017. Doel was hen te inspireren en kennis te laten maken met de mogelijkheden voor zakelijke events van de Regio Zwolle.

Na de opening in de Nieuwe Buitensociëteit, waar burgemeester Meijer het welkomstwoord verzorgde, werden er enkele highlights bezocht onder begeleiding van een stadsgids. De lunch werd verzorgd door Mooirivier in Dalfsen. Vanuit Dalfsen werd naar de volgende en tevens laatste stop,  Schouwburg Odeon gereden met de lelijke eendjes van Hiawatha Actief. Deelnemers reden naar eigen zeggen schaterlachend over de landweggetjes met de oude Citroën 2CV’s terug naar Zwolle.

De reacties van de deelnemers waren zeer positief te noemen. ‘Een inspirerende en interessante dag met mooie locaties, enorm hartelijke ontvangst in alle locaties.’ ‘Wat leuk dat de burgemeester van Zwolle tijd heeft vrijgemaakt om ons te ontvangen en vol passie zijn stad voor te stellen.’ ‘Zwolle, echt een bezoek waard!’

 In oktober dit jaar organiseert Congresregio Twente, net als Congresregio Zwolle onderdeel van MarketingOost, een site visit in Twente.  

Publicatiedatum: maandag 3 juli 2017