Dagelijks geluk met de Adventskalender voor Overijssel

Dagelijks geluk met de Adventskalender voor Overijssel

December ziet er dit jaar heel anders uit. We zitten meer dan ooit thuis en dat is juist in deze feestelijke maand goed voelbaar. Daarom heeft MarketingOost het initiatief genomen om wat extra gezelligheid de woonkamer in te brengen. In samenwerking met vele ondernemers uit Overijssel wordt de Adventskalender op VisitOost.nl gelanceerd op 1 december. Deelnemers kunnen iedere dag digitaal krassen voor mooie prijzen. Zo blijven we ook in deze tijd het aanbod van onze ondernemers, op een passende manier, onder de aandacht brengen.

Digitaal krassen
Hoe kunnen we op een leuke digitale manier toch nog iets betekenen voor onze Overijsselse inwoners, fans en potentiële bezoekers? Door iets te bieden om naar uit te kijken! Met het digitale krassen op de Adventskalender maken deelnemers iedere dag kans op prijzen. Van toegangskaartjes en lokale producten tot complete nachtjes en weekendjes weg. Win je niet? Dan ontvang je op z’n minst een mooie korting op de prijs. Op deze manier kan VisitOost.nl haar “digitale community” dagelijks wat geluk brengen. En op een creatieve manier toch het aanbod van onze ondernemers onder de aandacht brengen.

Fijne decemberprijzen
24 Overijsselse partnerondernemers hebben een bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de Adventskalender. Zo bieden Hotel & Restaurant De Zon, Vakantiepark Sallandshoeve, Bungalowpark Hoge Hexel, Lumen Hotel en Events en Pillows Grand Hotel Ter Borch complete nachtjes weg als prijs aan. Smaakvol genieten is belangrijk in december. Daarom worden er ook lekkere prijzen verloot van onze horeca-partners De Maathoeve, Kaasboerderij Heileuver, De Buurman, Wijngaard de Wijnstaete, Herberg de Witte Gans, De Hoestinkhof, Bij Yo, Coperto Restobar en het Zwols Balletjeshuis. En met een beetje geluk kunnen deelnemers ook nog een gratis entree winnen bij Stadsmuseum Almelo, Taman Indonesia of Museum De Fundatie. Of zelfs een heel jaar gratis naar De Flierefluiter!
Bekijk de Adventskalender en doe mee!


Publicatiedatum: dinsdag 1 december 2020