Fiets- en Wandelbeurs Utrecht trekt recordaantal bezoekers

Fiets- en Wandelbeurs Utrecht trekt recordaantal bezoekers

De Fiets- en Wandelbeurs heeft dit jaar een recordaantal bezoekers getrokken. 23.762 mensen brachten zaterdag en zondag een bezoek aan de beurs in de Jaarbeurs in Utrecht.

Dat zijn bijna 5.000 bezoekers meer dan afgelopen jaar, toen het evenement nog plaatsvond in Amsterdam.

Overijssel was afgelopen weekend ook van de partij. De toeristische regio's en (Hanze)steden kijken terug op een geslaagde beurs. Onze collega Jakob Ponstein vertelt enthousiast: "Overijssel profileert zich als de fiets- en wandelprovincie van Nederland. Met een volledig aaneengesloten fiets- en wandelnetwerk in de provincie, diverse gemeenten die zijn gekozen tot wandelgemeente van het jaar en de uitverkiezing tot fietsprovincie van Nederland kan de actieve bezoeker van de provincie zich uitstekend uitleven."

Het was voor veel van onze collega's nog even spannend of de nieuwe beursstand op tijd klaar zou zijn. Dat lukte, gelukkig:  "Onze nieuwe stand heeft enorm veel positieve reacties opgeleverd, van zowel bezoekers als andere standhouders. En vooral de automatiek, waar bezoekers een mooie aanbieding uit de muur konden trekken, was een attractie op zichzelf."

In het weekend van 27 en 28 februari is de Fiets- en Wandelbeurs in Vlaanderen, waar de Belgische bezoeker wordt verleid om naar dé fiets- en wandelprovincie van Nederland te komen.

Publicatiedatum: maandag 22 februari 2016