Interesse in deelname aan Reise + Camping Essen?

Interesse in deelname aan Reise + Camping Essen?

De grootste beurs in het Duitse Ruhrgebied op het gebied van reizen en kamperen vindt plaatst van 15 t/m 19 februari 2017. Dan opent Reise und Camping Essen wederom haar deuren. Heeft u interesse om aan deze beurs deel te nemen?

De laatste jaren is het aantal Duitse gasten naar ons land gemiddeld met 3% toegenomen en deze trend zal zich de komende jaren voortzetten, blijkt uit gegevens van het NBTC. En verreweg de meeste Duitse gasten die ons land bezoeken komen uit dit gebied van Duitsland.

Wij nemen zelf geen deel aan de beurs, maar willen u graag de volgende tip geven. Holland Expo Promotions, die ook onze stands op een aantal beurzen verzorgt, organiseert al een aantal jaren een zogenaamd Holland Paviljoen op de Reise +Camping Essen. Nederlandse deelnemers worden dan bij elkaar geplaatst, zodat er op deze beurs een duidelijke herkenbaarheid ontstaat.

Is de Duitse markt voor u interessant en heeft u interesse in deelname aan deze beurs via het Holland Paviljoen, dan kunt u contact opnemen met Rinse J. Dijkstra van Holland Expo Promotions (info@hollandexpopromotions.nl).

Publicatiedatum: dinsdag 1 november 2016