Kick-off toeristisch seizoen in Salland

Kick-off toeristisch seizoen in Salland

Maandag 15 februari vond de jaarlijkse Kick-off van het nieuwe Sallands toeristisch jaar plaats. Bij Restaurant de Koerkamp in Lettele kwamen zo’n 100 personen bijeen. Een geslaagde middag waarin de speerpunten van Salland Marketing werden gepresenteerd, er inzicht werd gegeven in de plannen van Vrijetijdseconomie Gastvrij Overijssel. Van toerisme naar vrijetijdseconomie, waar crossovers worden gemaakt met zorg, natuur, cultuur, sport en agro & food. 

Daarnaast werden de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek gepresenteerd en werd er verteld hoe wij samen de regio Salland online uit kunnen dragen en gezamenlijk Salland kunnen promoten.

Als laatste was het tijd om het nieuwe Salland! Magazine 2016 te presenteren. Vele positieve reacties werden gegeven op het magazine. Het is een up to date toeristisch magazine, boordevol inspiratie over wat er in 2016 allemaal te beleven is in gastvrij Salland. Het magazine wordt  in een oplage van 100.000 exemplaren gedrukt en is gratis verkrijgbaar bij o.a. de Tourist Info punten en de Sallandse ondernemers. Maar het magazine kan ook online bekeken worden http://www.sallandnatuurlijkgastvrij.nl/Salland-Magazine/.

Publicatiedatum: dinsdag 16 februari 2016