MarketingOost betrokken bij Toekomstverkenning Regio Zwolle

MarketingOost betrokken bij Toekomstverkenning Regio Zwolle

Vrijdag 31 oktober is in het Provinciehuis Overijssel de werkconferentie 'Toekomstverkenning Regio Zwolle'. MarketingOost speelt een belangrijke rol in de branding van deze regio. We moeten het verhaal en de kracht van Regio Zwolle uitdraggen, zowel binnen als ver buiten de regiogrenzen. Dat vinden wij belangrijk. Daarom zijn we van de partij aanstaande vrijdag.

Actie
Het gaat goed met de Regio Zwolle en dat willen we met zijn allen graag zo houden. Maar dat gaat niet vanzelf, want er zijn nieuwe antwoorden nodig op het veranderde financieel en economisch tij. We moeten op zoek naar een vitaal alternatief voor de verzorgingsstaat zoals we die tot nog toe hebben gekend. Uit onderzoek dat op 31 oktober zal worden gepresenteerd blijkt dat de Regio Zwolle in bepaalde opzichten meer ‘gemiddeld’ wordt en daarmee aan positie verliest ten opzichte van andere regio’s; Dat dwingt ons tot bezinning en actie.

Vandaar deze werkconferentie, waar MarketingOost als partner bij betrokken is. Het animo is groot, meer dan 200 afgevaardigden van de vier O's  zullen aanwezig zijn. We mogen niet achterover leunen,  het kan en moet beter. Met elkaar (overheden, ondernemers, onderwijs en onderzoek) moeten we ervoor zorgen dat de Regio Zwolle een economische toplocatie blijft.

Wij zijn erbij vrijdag. U ook?

Publicatiedatum: woensdag 29 oktober 2014